HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézet ---Vele is? Meg Kaine és én is? Nem lesz sok egyszerre?
Vagy úgy lesz majd, mint az ócsk bunyós filmekben, hogy mindig csak egy ember megy "hősünkre", szépen megvárva a másikat?
--- Idézet vége ---
Ja-ja, mint a klasszikus kínai karatefilmek.
--- Idézet ---Szerintem, hogy tudassa Dinamóval (meg az olvasókkal, de az mellékes ), hogy ki van a páncélban.
Meg hogy levegőzzön egy kicsit.
--- Idézet vége ---
Oké, akkor mondja meg a nevét, vagy villantsa meg magát. De hogy kibújik, aztán azzal a szar pisztollyal hadonászik...
Nitro:
--- Idézet ---Mivel a címlapon nem tudok reagálni, ezért itt vagyok kénytelen beígérni Micho-nak egy baráti beszélgetést ( ) a börze idejére. Mi az, hogy semmit nem csináltam? Mi az, hogy talán nem rontom el??? Na, majd számolok vele.
--- Idézet vége ---
Vele is? Meg Kaine és én is? Nem lesz sok egyszerre?
Vagy úgy lesz majd, mint az ócsk bunyós filmekben, hogy mindig csak egy ember megy "hősünkre", szépen megvárva a másikat?
--- Idézet ---Mi a fenének bújik elő?
--- Idézet vége ---
Szerintem, hogy tudassa Dinamóval (meg az olvasókkal, de az mellékes ), hogy ki van a páncélban.
Meg hogy levegőzzön egy kicsit.
regnar:
X-men az Angyalok ellen.
Elolvastam, részben mert meg akartam nézni hova jutunk ha folyton vs történeteket kreálnak a rajzolók, másrészt mert Micho a multkor mondta, vagyis nem mondta, (csak beszélgettünk az X-menről, még a Marcel Vs DC kapcsán) ,de én ígértem, hogy olvasok majd X-men-t, hogy tájékozottabb legyek. Meg Amerika Kapitány-t amúgy is csíptem mindig.
Szóval elolvastam
Borító. Nem rossz, igaz, semmi extra nincs rajta, a szokásos VS feeling. A két fél egymást nézi, vagy rohan egymás felé, vagy már egymáson van stb.. A felirat nem rossz, bár én megnézném az eredetit...
Képregény. Olyan klasszikus hangulata volt. A rajzok a szokásosak. Sokszor látni ilyeneket, de jók.
Történet. Most kezdett kibontakozni, nem tudom mit mondjak.. Lehet hgoy csak egy sima VS törénet lesz, de azért lehet benne csavar. talán nem fajul a Marvel Vs DC szintjére, és nem csak bunyó lesz benne a következő három számban. Az orosz szüperhősök bejöttek, a sarló kalapács is, meg Rozsomák legyes poénja. Olyan semleges képem van a dologról, sem rosszat sem jót nem tudok írni..majd kiderül, de biztosan elolvasom a többi részt is.
Beírás. Tetszett. Hibát nem vettem észre. A mondatok jól érthetőek voltak.
Blue S:
X-Men Az Angyalok Ellen:
Jó kis bunyónak nézünk elébe.
(Feltéve persze, ha Farek megcsinálja a következő 3 részt. Remélem, igen. )
Kicsit nosztalgikus érzés fogott el, mintha a magyar kiadás egyik részét olvasnám. Ebből a sztoriból is lejön, hogy Plazma valahogy nem illik az X-Menbe, tényleg nem találja a helyét.
A Szovjet szuperkatonák is jól néztek ki. Gondolom, a történet valahol az Ostrom után játszódhat, hiszen Cs.K. a főnök, ott van Druid, Thor megsérült stb.
Várom a folytatást.
Farek:
Mivel a címlapon nem tudok reagálni, ezért itt vagyok kénytelen beígérni Micho-nak egy baráti beszélgetést ( ) a börze idejére. Mi az, hogy semmit nem csináltam? Mi az, hogy talán nem rontom el??? Na, majd számolok vele.
Egyébként meg, ha valaki hiányolná a szokásos kiegészítő adatokat, közlöm, hogy nem szakadt vége a jó szokásunknak, csak mivel a cím X-Men-nel kezdődik, ezért ez inkább X-Men darabnak számít és nem kapott Bosszúangyal információt De jövő héten ismét számíthattok egy kis ínyencségre.
Csak egy apróság merült fel bennem az X-Men-Avengers első részével akpcsolatban. Amikor Vörös Dinamó szembesül a Szuperkatonákkal, Gremlin előurgik a Titánember páncéljából és egy páncéltörő golyókkal töltött fegyvert fog rá. Ez szerintem egy akkora baromság. Mi a fenének bújik elő? Nehogy már a Titánember páncélnak ne legyen valami olyan a tarsolyában, ami elég a Dinamó ellen, mert mindjárt véresre kaparom magam! Plusz ott vannak a többiek is. Szóval szerintem ez egy felettéb idióta ötlet volt. Csak azért, hogy megmutassák ki rejlik a páncélban? Barmok. Bármennyire is elnéző vagyok, az ilyenektől tudok igazán falnak menni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése