HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1051/1091) > >>

Nitro:
X-Men/Angyalok 1.
Bocs, hogy így utótag szólok a nevek miatt, mert tényleg megkaptam átnézésre, de találtam egy hibát a 16. oldalon. A harmadik képkockában a hivatkozásban: Warlock magyar neve Techno...  
Valamint a 18. oldalon a második kocka második buborékjában a szöveg zavaros. Érteni, hogy mit akar mondani, csak nem az van odaírva.  
Többet nem találtam. Még egyszer bocsi.

Crow:
X-men Vs Avengers

Nem is hallottam még erről a sztoriról, jó ötlet összeereszteni ezt a két bandát! (még jobb ezt honosítani)  
Ami a sztorit illeti, háát .. sztem a Marvel sztoriknak eléggé mélypontja voltez az időszak, mármint a csapatokra vonatkozóan, ekkor történt, hogy az Xeknél Kolosszus is és Árnyék is kómában feküdt, Viharnak nem voltak képességei, jóformán Rozsi cipelte az egész csapatot,    olyan kölykökkel, mint Káprázat, vagy Mázlista .. azt hiszem ebben az időszakban voltak a leggyengébbek, de azért még így is kemény dió voltak az F4-nek  
Ami az Angyalok összeállítását illeti, hát kajakok, merthogy Csk, Thor(ill. ez nem Thunderstrike?) és az Amazon úgy néz ki, hogy hárman felpakolnák az egész bagázst, szovjetestül, Xestül, mindenestül   de nekem eléggé kilóg a sorból a Druid gyerek, meg valamiért .. fenetudja .. de nem szerettem ezt a Bosszúangyal összeállítást.  
A szovjet szuperhősök nagyon komolyak     betegre röhögtem magam a bazinagy orosz medvén, meg a sarló&kalapács csávón.
Hiába .. Szép az élet, ba**ni jó, éljen Szovjetúnió!  
ja és ebben az időszakban valahogy olyan gagyik voltak a rajzok is, nem? .. olyan fakók, vagy nem is tudom

Mindenesetre a sztorit tényleg izgalommal várom, és nagy riszpekt Farek főangyalnak, aki ezt a sok betűt mind idemagyarítja!  

UI: hova lett a gitározó smiley????

Farek:

--- Idézet ---Farekre már úgyis ráfér egy jó kiadós verés! Túl nagy arca lett, azt hiszi megvédik a Bosszú Angyalai, vagy mi... Na majd a börzén lerendezzük vele...
--- Idézet vége ---
Ööööö... Úgy érzem, kerülget a nátha. Lehet, hogy két múlva fog kicsúcsosodni és az ágyat fogom nyomni? Úúúúúgy sajnálnám.  

kaine:

--- Idézet ---Vele is? Meg Kaine és én is? Nem lesz sok egyszerre?  
--- Idézet vége ---
Farekre már úgyis ráfér egy jó kiadós verés! Túl nagy arca lett, azt hiszi megvédik a Bosszú Angyalai, vagy mi... Na majd a börzén lerendezzük vele...

Gorgonita:
Ez a crossover nekem is tetszik. Én is szeretném ha folytatnátok. Egyedül a szovjet szuperhősöket találtam nevetségesnek, de látom hogy másoknak ők is bejöttek. A sarló-kalapács és a medve nekem nem annyira. A másik hárommal semmi bajom.
 Ezt leszámítva tetszik a történet. Én is úgy éreztem, mintha a régi magyarul is kiadott X-men-ek egyik részét lapoznám. Azokban volt Magneto félbeszakadt tárgyalása, Plazma és Magneto csatlakozása is. Tehát röviddel ezek után vagyunk itt is.
 A Rozsomák-légy poénon én is derültem, de amikor iszik, túl kicsi álat rajzoltak neki. Az viszont megint jó poén, amikor Amazon rászól, hogy állj odébb tökmag!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése