HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1030/1091) > >>

Farek:
folyt.

--- Idézet ----Meg tudta gyógyítani Hangya az első feleségét?
--- Idézet vége ---
Nem igazán tudom, hogy mire gondolsz. A felesége meghalt, akiről később azt hitte, hogy a felesége, amikor Nyugisokkal Magyarországra látogatott, valójában nem az volt, hanem valami számítógépes, kibernetizált, hasnomásos valami. ez eléggé halványan rémlik, valamikor nagyon régen olvastam valahol. De ha érdekel, akkor szívesen utánanézek.

--- Idézet ----Milyen Mrs. C. A. jelöltek voltak? (  )
--- Idézet vége ---
Hm. Ez most kemény kérdés, mert a csapattagok saját kalandjaiban csak minimálisan vagyok tájékozott. De próbáljuk meg.
A legelső jelölt ugye Bucky volt, bár valószínűleg inkább Bucky akarta őt elcsábítani és férjévé fogadni.   De szerencsére Helmut Zémó báró megoldotta ezt a problémát.    A II. vh. idején volt egy Peggy Carter nevű csaj, akivel szorosan testközelbe kerültek, de aztán ugye Kapit lejegelték. Ez csak azért érdekes, mert felolvasztása után összejött a csaj jóval fiatalabb húgával, Sharon Carterrel, ami aztán elég komoly lelki töréseket okozott mindhármójuknak. Plána, hogy Peggy egy időben az Angyalok személyzetének tagja volt, mint biztonsági főnök. Talán ez a egérdekesebb és legfigyelemreméltóbb szerelmi története. Sorry, ezen kívül nem igazán tudok kapcsolatairól, bár persze biztosan voltak. És rengeteg rajnogója volt természetesen. Az Operation: Galactic Storm végén a shiár Halálmadár, Lilandra húga játszik el a gondolattal, hogy esetleg méltó párja lehetne. Aztán odavolt érte a Diamondback nevű hölgy is, de nem teljesedett be a kapcsolat tudomásom szerint. És egy érdekesség: az Ultimate univerzumban Darázzsal kavar, akinek férjét, Hank Pym-et magyarul fogalmazva szarrá verte, miután az bántalmazta Janet-et. Jan először kiakadt, hogy miért szól bele, őt nem kell megvédeni, de az első sorozat végén elcsattan az első csók, és a második sorozatot már úgy kezdik, hogy eltelt egy év és azóta is együtt vannak.
Sajnos Kapihoz csak ennyit tudtam hozátenni, szóval bárki, aki tud egy kicsit is több információval szolgálni, az segítsen ki. Remélem, a többi kérdésre adott válasz feledteti ezt a hiányt.

És a persze a szokásos: akit bármilyen kérdés gyötör, ne habozzon!

Farek:

--- Idézet ---Az 1., érzelmileg leginkább megterhelő:
-Mennyit kell még aludni a frissítésig?
--- Idézet vége ---
Micho!!!! Hol vagy????

--- Idézet ----Jarwis-nek van családja?
--- Idézet vége ---
Igen, van egy anyukája, akire a magyar történetek folyamán is volt hivatkozás, sőt, meg is jelent a 201-es számban, amiben Jarvis volt a hős  

--- Idézet ----Hogy került Herkules az Angyalokhoz?
--- Idézet vége ---
Avengers 38. A Varászlónő és Árész elbódítja Herkulest, aki megátmadja az Angyalokat. Titáni csata után végül sikerül megtörni a varázst, de megjelenik Zeusz, aki annyira feldöhüdik, hogy kitiltja egy évre Herkit az Olümposzról, azért az Angyalok közt száll meg. Hivatalosan viszont később lép csak be közéjük, egy darabig csak vendégeskedik náluk. Klasszikus, talán egyszer itt is...

A többire sajnos csak jövő héten tudok válaszolni, mert már így is késésben vagyok, csak ne érezd úgy, hogy pusztába kiáltott szó egy-egy ilyen kérdés. És a többiektől is szívesen fogadok.

Margali:
Igen komoly kérdések merültek fel bennem!

Az 1., érzelmileg leginkább megterhelő:
-Mennyit kell még aludni a frissítésig?

További kérdések:
-Jarwis-nek van családja?
-Hogy került Herkules az Angyalokhoz?
-Meg tudta gyógyítani Hangya az első feleségét?
-Milyen Mrs. C. A. jelöltek voltak? (  )

hál.kösz.

Farek:

--- Idézet ---Srácok!
Mit tudtok mondani egy Young Avengers című comixról? Eddig két részt találtam, vsz csak ennyi van még. Nagyon új sorozat...
--- Idézet vége ---
Valóban nagyon új sorozat, igazából még én sem tudok tól sokat róla. Annyit tudok, hogy Kang az ellenfél, és valami jövőből jött ifjú Kang segít ellen, Bosszúangyalt játszva. Zavaros? Jóóóó...   Még én is csak ennyit tudok. Nem tűnik rossznak.

tomgrey:
Srácok!
Mit tudtok mondani egy Young Avengers című comixról? Eddig két részt találtam, vsz csak ennyi van még. Nagyon új sorozat...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése