HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézet ---Szerintem inkább a repülő lényekhez (lányokhoz?), ugyanis egy Meteorit is fejbecsapta annak idején.
--- Idézet vége ---
Jé, tényleg, erről teljesen el is felejtkeztem! Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a jó íjász nem szívlelheti a földhözragadt csajokat.
Nitro:
--- Idézet ---Egyébként véleményem szerint az íjász betegesen vonzódik a madarakhoz és egyéb szárnyas lényekhez.
--- Idézet vége ---
Szerintem inkább a repülő lényekhez (lányokhoz?), ugyanis egy Meteorit is fejbecsapta annak idején.
Farek:
Tisztelettel közlöm az egybegyűltekkel, hogy ma beszéltem Michoval, és ha minden jól megy, akkor a jövő hét végéig megj9n a k9vetkező szám. Egyébként Micho igazoltan késik, mert sajnos családi okok hátráltatták/ják. De ne csüggedjetek, hamarosan jön a folytatás! És persze a zseniális dokumentációk is folytatódnak.
--- Idézet ---Közte és Sólyomszem között is volt valami, nem? (Csak az fordítva volt?) (De kivel nem kavart madárka? )
--- Idézet vége ---
Brávó, valaki, aki biztosan elolvasta a dokumentációt! Igen, Sólyomszem 'lekapta' a madárkát egy csata végén búcsúzóul. Egyébként véleményem szerint az íjász betegesen vonzódik a madarakhoz és egyéb szárnyas lényekhez. A már említett Halálmadár mellett ne feledkezzünk el megboldogult feleségéről, Seregélyről (Mockingbird), valamint hogy az Avengers Disassembled idején Darázzsal kavart Szóval ez az íjász nem egy egyszerű lélek és eléggé perverz alak.
Nitro:
Ez utóbbi szép volt, még én is teljesen meghatódtam.
Margali:
--- Idézet ---akiről később azt hitte, hogy a felesége, amikor Nyugisokkal Magyarországra látogatott, valójában nem az volt, hanem valami számítógépes, kibernetizált, hasnomásos valami
--- Idézet vége ---
Ezt nem tudtam, Ó-dekár... és Ó-szegény... És meddig tartott, amíg erre rájött?
--- Idézet ---bár valószínűleg inkább Bucky akarta őt elcsábítani és férjévé fogadni
--- Idézet vége ---
Büszkeség önti el a szívem! Kiválóan mondja!
--- Idézet ---Az Operation: Galactic Storm végén a shiár Halálmadár, Lilandra húga játszik el a gondolattal, hogy esetleg méltó párja lehetne.
--- Idézet vége ---
Közte és Sólyomszem között is volt valami, nem? (Csak az fordítva volt?) (De kivel nem kavart madárka? )
Köszönöm a válaszokat, megfelelő mértékben voltak kimerítőek számomra, (ha nem utána kérdeztem...)
DE: nem győzőm hangsúlyozni, hogy üresek a nappalok s éjjszakák! Ó bárcsak olvashatnék valami klasszikus, vérpezsdítő történetet! Az elvarratlan szálak a kíváncsiság kigyófejét növeszteve mardossák lelekem! stb. stb. stb. ...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése