HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Fairlight:
--- Idézet ---Sólyomszemnek pedig a nagy száján és a még nagyobb íjásztudományán, meg persze a trökküs nyilain kívül nincs szuperképessége.
--- Idézet vége ---
nono !! azért , nem lebecsülendő, hogy ő világ legjobb mesterlövésze !!!
..de a kukacoskodáson túl tényleg jó válogatás volt....
----------amit nem találtam, már megleltem....
Farek:
Na, örülök, hogy eddig mindenkinek tetszett a kis Mikulás-napi szösszenet.
Molzo: Hogy Jarvis lett a hős, az egy dolog. De azért kíváncsi lennék, Jarvis-ra, a Csínytevés Istenére is Hiszen nála jobban nem nagyon ismerhetik az Angyalokat!
Gorgonita: Igen, valóban elgondolkodtató volt a Thor-os történet. Kicsit talán az "A Kölyök, aki gyűjtötte Pókembert" című sztorihoz tudnám hasonlítani. Sólyomszemnek pedig a nagy száján és a még nagyobb íjásztudományán, meg persze a trökküs nyilain kívül nincs szuperképessége.
szam: A Rocco-s lábjegyzetet, Micho tett hozzá a történethez, gondolván, hogy vannak itt olyan fiatalabbak is, akik nem ismerik a múlt színészóriásait
Remélem tudjátok, hogy Jézuska sem fog üres kézzel érkezni? S ha minden jól megy, akkor még idén felkerül a következő hagyományos BA történet is.
szam:
Én is elolvastam... hát az uccsó történeten nagyot szakadtam... egy valamit nem értettem... miért kellett lábjegyzet Rocco-hoz?
"Kvazár a Motorola támogatásával"... hát ez baromi jó!!!
A másik 2 történet is tetszett, jó választás volt a Thor-os sztorival kezdeni, nem szívesen depiztem volna végig a nap hátralévő részét
Gorgonita:
Akkor beköszönnék. Köszi.
A Thor és Vasember sztorik nagyon tetszettek. Mondjuk a Thor csattanójára már menetközben rájöttem, de ez nem von le semmit az értékéből. Ilyen elgondolkodtatóbb AA történetekkel még nem is találkoztam...
Mondjuk a macsópontozás helyett, én jobban örültem volna a Marvel lányokat pontozásának, teszem azt Sólyomszem és Fáklya szereplésével.
A Lokis-ból a kedvenc poénom, amikor Sólyomszem nem hátrál meg Thor elől. Nem tudom, hogy neki van-e valami szuperereje, de ha nincs akkor pláne jó poén.
molzo:
Gratula a Mikulás speciálért a honosítóknak. Ügyes válogatás megható, szomorkás és vicces történetekkel.
Nekem legjobban az utolsó, Lokis, 'Minden gonoszság gyökere' c. történet tetszett. Már a rajz megfogott, mintha a Simpson családot olvasnám. A történet meg mégjobb, itt Loki nem a gonoszság, hanem a csínytevés istene volt. Mindenkivel jól kibabrált, egyéniségüknek megfelelően. És a végén Jarvis lett a hős, ez jó slusszpén volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése