HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
kihaeennem:
Hello!
Nagyon tetszett a Mikulás-Special
A Vasamberes szori annyira nem jött be, de azzal sem volt gond, csak valahogy eltörpül a többi mellett!
Nekem a pontozós is nagyon tetszett,mert vicces volt, kíváncsi lennék az ellenkező nemű megfelelőjére is!
Jó érzékkel válogattátok össze a sztorikat, remélem lesz máskor is hasonló meglepetés!
Diamondblade:
Őő... nemtom másnak mi a véleménye, de a Mikulás Specialban a Vasember sztori teljesen Balzac Ismeretlen remekművének az átírata. Oké, ez rövidebb, de aki olvasta a novellát, annak tuti leesik, hogy ugyanaz.
Pasi vagyok ugyan, de azért véleményezem a macsótémát... szerintem a legjobb hapsi az ideiglenes tag pókember volt. Marhajó szövege van, jó teste, mozgása, értelmes is... asszem ennyi elég egy 10-eshez.
leggagyibb hapsi címszó alatt meg nálam is Dr Druid fut.
regnar:
Sziasztok.
MIKULÁS SPECIAL
Kicsit késve csatlakozom az előttem szólókhoz, de tegnap sok dolgom volt. (Tudjátok rénszarvasos szánon jártam körbe a földet ))) )
Kedves Thor.
Már az első oldal mekkora jó.. Ez a gyerekírás Csak nem szerződtettetek egy igazi gyereket hozzá? Meg az egész történet, ahogy kibontakozik a levelekből. Az úsjágoldal képe alatt - foto P. Parker .
Amúgy ez az eddigi legjobb, és egyben mélabúsabb történet amit olvastam az angyaloktól. (Megkockáztatom, hogy az eddig egyik legjobb itt a Zsákon. Engem nagyon megfogott.) Drámai és megdöbbentő. az elején nem vártam, hogy ennyira mélyre és lelki dolgokba torkollik.
A kísérő képek is nagyon jók, de azt hiszem nélkülük is megállt volna a történet. Bocs, ha elragadtatom magam, de szerintem zseniális volt, a maga sötét morózus hangulatával együtt.
A vasemberes történet nem volt rossz, a rajzai nagyon tetszettek, és az "őrült doki" karakter is tetszett.
Az osztályozd a hősöket kerül a 4-esből az utolsó helyre. Nem azt mondom, hogy rossz volt, csak nem fogott meg annyira. Thorral egyetértek, hogy ő a főmacho.
A 4. történeten szakadtam. Sólyomszem nagyon csúnyán bealázott a komornyiknak ) Aztán utána ahogy magyarázkodik neki.. Mert Ultron. Persze Loki nagyot virít ebben a történetben
összességében nagyon tetszett a különkiadás, leginkább az első és az utolsó történet.
Köszi érte Dórika, Farek és Micho mikulásoknak
Farek:
Szam: ??? Az eredeti történetek megjelenésére gondolsz?
Egyébként meg korábbi érdeklődőnek tudom ajánlani a CoMor-on található Hulk 449, valamint Avengers vol. 3. 12-es számokat, ahol megjelennek a korábban már bemutatott Mennydörgők. Egyik szemem sír , a másik meg nevet . Nevet, hogy végre felkerült valami róluk, sír, hogy nem én készíthettem el.
szam:
Minden történet 1. lapjának az alján van feltüntetve.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése