HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (1000/1091) > >>

kihaeennem:
Hello!

Nagyon tetszett a Mikulás-Special
A Vasamberes szori annyira nem jött be, de azzal sem volt gond, csak valahogy eltörpül a többi mellett!
Nekem a pontozós is nagyon tetszett,mert vicces volt, kíváncsi lennék az ellenkező nemű megfelelőjére is!
Jó érzékkel válogattátok össze a sztorikat, remélem lesz máskor is hasonló meglepetés!  

Diamondblade:
Őő... nemtom másnak mi a véleménye, de a Mikulás Specialban a Vasember sztori teljesen Balzac Ismeretlen remekművének az átírata. Oké, ez rövidebb, de aki olvasta a novellát, annak tuti leesik, hogy ugyanaz.

Pasi vagyok ugyan, de azért véleményezem a macsótémát... szerintem a legjobb hapsi az ideiglenes tag pókember volt. Marhajó szövege van, jó teste, mozgása, értelmes is... asszem ennyi elég egy 10-eshez.
leggagyibb hapsi címszó alatt meg nálam is Dr Druid fut.

regnar:
Sziasztok.

MIKULÁS SPECIAL  

Kicsit késve csatlakozom az előttem szólókhoz, de tegnap sok dolgom volt. (Tudjátok rénszarvasos szánon jártam körbe a földet ))) )

Kedves Thor.
Már az első oldal mekkora jó.. Ez a gyerekírás  Csak nem szerződtettetek egy igazi gyereket hozzá? Meg az egész történet, ahogy kibontakozik a levelekből. Az úsjágoldal képe alatt - foto P. Parker   .

Amúgy ez az eddigi legjobb, és egyben mélabúsabb történet amit olvastam az angyaloktól. (Megkockáztatom, hogy az eddig egyik legjobb itt a Zsákon. Engem nagyon megfogott.) Drámai és megdöbbentő. az elején nem vártam, hogy ennyira mélyre és lelki dolgokba torkollik.

A kísérő képek is nagyon jók, de azt hiszem nélkülük is megállt volna a történet. Bocs, ha elragadtatom magam, de szerintem zseniális volt, a maga sötét morózus hangulatával együtt.

A vasemberes történet nem volt rossz, a rajzai nagyon tetszettek, és az "őrült doki" karakter is tetszett.

Az osztályozd a hősöket kerül a 4-esből az utolsó helyre. Nem azt mondom, hogy rossz volt, csak nem fogott meg annyira. Thorral egyetértek, hogy ő a főmacho.

A 4. történeten szakadtam. Sólyomszem nagyon csúnyán bealázott a komornyiknak ) Aztán utána ahogy magyarázkodik neki.. Mert Ultron. Persze  Loki nagyot virít ebben a történetben

összességében nagyon tetszett a különkiadás, leginkább az első és az utolsó történet.

Köszi érte Dórika, Farek és Micho mikulásoknak

Farek:
Szam: ??? Az eredeti történetek megjelenésére gondolsz?

Egyébként meg korábbi érdeklődőnek tudom ajánlani a CoMor-on található Hulk 449, valamint Avengers vol. 3. 12-es számokat, ahol megjelennek a korábban már bemutatott Mennydörgők. Egyik szemem sír   , a másik meg nevet   . Nevet, hogy végre felkerült valami róluk, sír, hogy nem én készíthettem el.

szam:
Minden történet 1. lapjának az alján van feltüntetve.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése