HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (957/1091) > >>

Fairlight:
Alapból csak a Angyalokkal volt ilyen jószándékú, az Őröket már biztos nem támasztaná fel...  
De egyébként nemsemmi egy fazon, az egyik kedvenc főgonoszom Thanos és a Nagymester mellett (amolyan: stílusossan akarom elpusztítani az univerzumot pacák)...ha minden jól megy előbb-utóbb megismerhető lesz a Comoron...

+ kérdeztétek: Nálunk, amíg fel nem oldják a Blokádot, addig nem lesz frissítés...(így Galaktikus Vihar sem)  ...de azután...  

Farek:

--- Idézet ---Ki a csuda az a Korvac? Valami olyasmit hallottam, hogy a jövőből jött és hogy egy pillanat alatt megölte az összes Bosszú Angyalt, majd ujjáélesztette. Mintha egyszer láttam  volna, talán 178ban, egy átlagos pali, semmi szuperruha, semmi különlegesség és éppen egy szőke nőcivel vitatkozott, asszem valami epilogus részeként. Ki ő? Hol? Mikor?Hogyan? És legfőképpen: Miért?
--- Idézet vége ---
Röviden összefoglalva: egy figura a Galaxis Őrei (Guardian of the Galaxy) jövőjéből, aki megszerezte Galaktusz erejét majd egy időviharban ide került és itt jól kiirtotta az Angyalokat - puszta jószándékból, rendet akart rakni az univerzumban, azok meg nem akarták - majd miután a szerelme csalódott benne, jól feltámasztott mindenkit. Ja, kinézetre semmi extra nem volt, csak lazán, utcai stílben nyomta.

kaine:

--- Idézet ---az én szűklátókörűségem és kommersz ízlésem eddig csak a régies Marvel hősökre korlátozódott
--- Idézet vége ---
Ebbe belefér a klasszikus Pókember, nem?  

Vlad:

--- Idézet ---viszont ez a 80as évekbeli Flash erősen csábít,
--- Idézet vége ---
Szerettel várunk  

Bocs az offért

TOM1:
Jajj, most megint rosszat szóltam! Úgy értettem az összes oldalt, hogy ezek a valamilyen rejtélyes technikai okból összefüggő oldalak(semmit se értek az internethez  ) vagyis K.Net, CoMor és Porthos után szabadon a Sleeping-Bag Comics Fan Site.
Természetesen tudom hogy a Newgennél és más oldalakon nincs leállás, sőt Ti egyenesen belehúztatok, csakhát sajnos az én szűklátókörűségem és kommersz ízlésem eddig csak a régies Marvel hősökre korlátozódott(néhány egyéb kikacsintástól eltekintve  ), így sajnos ilyeneket nem találtam meg nálatok, ezért eddig nem látogattam az oldalt sajnos. viszont ez a 80as évekbeli Flash erősen csábít, hogy ott is tiszteletemet tegyem.
Szóval mégegyszer elnézést minden képregény honosítótól ezért a nyelvtani malőrét.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése