HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (958/1091) > >>

Vlad:

--- Idézet ---április közepe az még tartja magát minden oldalon? És addig semmi frissítés?
--- Idézet vége ---
Nos, ez ellen mindenképpen tiltakoznom kell. Tudok pár oldalról, akik addig is frissítenek...  

TOM1:
A CoMor után ide is pöttyintek pár szót, most hogy ennyi szabadidőm lett. Nálatok annyira azért nem jellemző a pangás, köszönhető ez főleg Andreas erőfeszítéseinek  . Úgyhogy titeket nem féltelek annyira  .
A multkori "nagymonológom" végén kérdeztem, hogy az az április közepe az még tartja magát minden oldalon? És addig semmi frissítés? Nemáár!
Remélem nagyüzemben termelitek a "tavaszi szünet" alatt is az Angyalos magyarításokat és ha eljön a lehetőség, majd elárasztjátok az oldalt a frissítésekkel. Amúgy jöhet minden Marvel, pl az X-Menhez néhány kuriózumot(mint az eddigiek), vagy esetleg egy-két F4, vagy valamilyen magányos hírót.
Ide is felteszek egy témábavágó kérdést, hamár BA a téma.Ki a csuda az a Korvac? Valami olyasmit hallottam, hogy a jövőből jött és hogy egy pillanat alatt megölte az összes Bosszú Angyalt, majd ujjáélesztette. Mintha egyszer láttam  volna, talán 178ban, egy átlagos pali, semmi szuperruha, semmi különlegesség és éppen egy szőke nőcivel vitatkozott, asszem valami epilogus részeként. Ki ő? Hol? Mikor?Hogyan? És legfőképpen: Miért?

Farek:
Ahogy a bevezetőben is említettem, elhárítunk minden felelősséget a lista véleményével kapcsolatban. Én sem értek mindennel egyet, bár azt sem hinnám, hogy a szerző le akarta volna járatni a képregényeket, mert azért ez egy képregényes magazinban jelent meg. Szerintem inkább csak görbe tükröt akart tartani eléjük.

--- Idézet ---"...és óriási mellekkel, kérlek keresd fel a hálózsák honlapját..." Biztos, hogy ez szószerinti fordítás volt?  Bezzeg ilyenkor nem ragaszkodtok a pontos fordításhoz...
--- Idézet vége ---
Jól van na, azért engedtessen már meg nekünk is egy kis alkotói szabadság, jó?  

--- Idézet ---...Akkor csak azt mondd meg nekem, hogy igazam van-e és valamelyik variáció lesz? Ennyit igazán, amíg gyógyulok a sérülésekből
--- Idézet vége ---
Ne haragudj, de még mindig büntiben vagy, de majd megtudod, csakúgy, mint a többiek. Egy kicsit mindegyik mixe.

TOM1:
Igaz!Igaz! Nem tudtam, mit felejtettem ki! És igaz akartam róla szólni, nem tudom hogy maradt ki. Általánosságban nem tartom találónak a "miért béna" dumákat, 1-2 volt, amiben én is igazat adok az írónak, de a többségén látszik hogy nem elfogulatlan ember találta ki, aki legszivesebben nevetségessé tette volna az egész képregény-iparágat, csak nem kapott anyi oldalszámot, hogy ezt megtegye. Szóval durcisan viszonyultam az íráshoz kiemelten:
Fenegyereket ne bántsuk! Az ő esetében pont hogy a vaksága az ami kivételessé teszi, szerintem ezt mind így gondoljuk.
Meg igazából valahogy a poénok kétharmada nem jött be, de azért emlitek egyet kettőt ami igen.
"S te nem viseled ama alsónadrágot, ugh!" na ez megmosolyogtatott.
A hősi élet tizenkét pontja is kellemes volt.
Meg a két csúcs:
"...és óriási mellekkel, kérlek keresd fel a hálózsák honlapját..." Biztos, hogy ez szószerinti fordítás volt?  Bezzeg ilyenkor nem ragaszkodtok a pontos fordításhoz
Illetve az ászok ásza:"...képes porrá zúzni bármely férfit szuper-szeméremajkai között"
Én elég vizuális típus vagyok és Amazon amúgy is a női karakterek közül az egyik kedvencem, de most,hogy már a szuper-szeméremajkairól is tudok, ő az istennő számomra  Könyörgöm Amazon, zúzz össze!  
Akkor csak azt mondd meg nekem, hogy igazam van-e és valamelyik variáció lesz? Ennyit igazán, amíg gyógyulok a sérülésekből

Farek:
TOM1: rendben, akkor csak egy sebtapasz lesz  

A kérdéseidre és felvetéseidre a válsazok és vélemények:

NYPA 80: Igen, Seregély és Sólyomszem kapcsolata erősen megváltozott, de ígérem, hogy ennek a végére járunk, amikor nekilátunk a rendes sorozatnak.
Kvazár bevonása: szerintem azért nem követhették a Quinjet-tel, mert nem a világűri utazásra alkalmassal mentek. Mert azért nem mindegyik jó mindenre.
A régi Őrszem azt hiszem a 459-es számot viselte.

NYPA I/2: Szent Szar! Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez volt eredetiben, de akkor valamiért úgy gondoltam, hogy ez adja vissza. Vagy csak vulgáris hangulatomban voltam, már nem emlékszem.   De rendben, igyekszem odafigyelni, hogy a szükségesnél több trágárság ne legyen benne.
Tigra jövője: sajnálom, de azért ez a kimerítő vélemény még nem elég, hogy csökkentsd a K.N-en már kimondott és elkövetett hibát, szóval ülj csak szépen te is tűkön, mint a többiek   Ne aggódj, már csak két rész.
Homály valóban igazi lúzer karakter, egyértelműen csak azért került bele, hogy Gravitont behozza a történetbe. Amennyire én tudom, soha többet nem találkozhatunk vele ezután a sorozat után.

Energikon: nos, igen, őszintén megvallom, hogy nyilvánvaló, hogy őt és Kvazárt azért tették bele, hogy megdobják a füzeteik eladási mutatóit. Kapi meg alapban nekem sem szimpi. Nem baj, túlélhetőek, egy kis adalék mindig van a történet tovább viteléhez.

A dokumentáció terén úgy tűnik - szerencsére - elkapattunk mindenkit   Hidd el, lesz még hosszabb is, de nem mindenkivel lehet megtölteni oldalakat.

Ja, és mi a véleményed a 25 legbénább szuperhős első adagjáról?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése