HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (953/1091) > >>

Fairlight:
Üdv.

Engem már rádumált erre az AIM verzióra, szóval nálam ezentúl már ez lesz (azelőttiben azonban MÉH marad)

+ Ő ...szerintem a csajt nem az AIM kotyvasztotta, Warlockot legalábbis biztos nem, mert őt az Enklávé gyúrta össze...

+ Űr bidli a fejen: Jó és jogos észrevételek Tom1...Kvazárnál nem lehet azt mondani, hogy a rádió miatt kellene neki, mert van fülre akaszthatós cuccosa is...lásd a Kvazárt nálunk...

+ Viharcsapás doku: Farek benne volt a leírásban, hogy Titkos Oltalmazó tag volt ??    

+ Sersi: Hát mit fog még kavarni, és annak ki fog nagyon nem örülni...

kaine:
Farek, Molzo előjött egy tökéletes fordítással AIM-ügyileg. Marad AIM és a fordítása: Alkalmazott Ideológiai Mechanizmusok. Mivel a MÉH sem pontos fordítás (ahogy ez sem), de ennek mégis több köze van az eredetihez, nálam mindig így fog szerepelni, sőt, egy hamarosan újságban megjelenő történetben is ez a fordítás lesz, szóval ez lesz a "hivatalos". Remélem tetszik valamennyire.  

Farek:
Nyugodj meg, Vízióra - igaz, jóval később - megkapod a magyarázatot. De lehet, hogy csak megirigyelte Superman-t nem?  
--- Idézet ---Két név: A második és a nyolcadik oldalon Sersi Menydörgőnek hívja. Nem lenne baj ha ez a szinoníma is a neve lenne, csakhát ugye már van egy ilyen csoport...(bár akkor még nem volt)
--- Idézet vége ---
Az csak becenév, ugyanis eredetiben ott azt mondja neki, hogy Thunderer. Szóval ezért

--- Idézet ---Igen, igénylem a választ. Minden egyes mondatra egy válaszmondatot!
--- Idézet vége ---
Sajnos ezt nem ígérhetem meg, amíg az irodai gépek szarakodása miatt egy netcaféból kell írnom, mint most is. Illetve a válaszom minden mondatodra: Igen!    

--- Idézet ---NYPA3: Nem ígérem...
--- Idézet vége ---
Pedig jobban tennéd...  

Ja, és még valami: ez az Ő, aki a végén megjelenik, nem azonos az Adam Warlock féle Ő-vel. Adam eredetiben Him volt, a csaj pedig Her. De az eredetük azonos, mert a MÉH (vagy eredetiben AIM) Adam kudarca után készített egy újat. Hogy ezek soha nem tanulnak!  

nickfury: Üdv a fedélzeten. Örömmel olvastam a véleményedet, ne fogd vissza magad a kérdéseiddel kapcsolatban.
Herki és Thor csaták: ha komoly, vérre menőre gondolsz, volt pár, de általában a saját füzeteikbn. Meg persze állandó erőfitogtatás és annak bizonygatása, hogy ki a tökösebb legény, de ezek nem voltak komolyak.

TOM1:
A császár új ruhája!!!    Szószerint! Merthogy ez is meztelen, meg az is az volt. Nem hiszem el, hogy ennek a viseletnek van logikus magyarázata. Állandó jelleggel áteresztő lett, így nem tudja magára húzni a kezelábast, vagy mi?
Űrruha: Erre még nem is gondoltam. Teljesen igazad lehet. Arra emlékeztem, amikor a ".Titkos Háborús űrcsatában Herkules hordott valami üveggömböt, aztán azt hittem, ez is ilyesmi.
Két név: A második és a nyolcadik oldalon Sersi Menydörgőnek hívja. Nem lenne baj ha ez a szinoníma is a neve lenne, csakhát ugye már van egy ilyen csoport...(bár akkor még nem volt)
Igen, igénylem a választ. Minden egyes mondatra egy válaszmondatot!  
NYPA3: Nem ígérem...

Farek:
Tom1: Most csak egy kicsit tudok véleményezni a hozzászólásoddal kapcsolatban, de nem venném a szívemre, ha napokig bizonytalanságban élnél. Szóval:

Vízió azért olyan, amilyen, mert ebben az időben így nézett ki, ilyen fehéren. Majd ha eljutunk odáig, akkor megtudod, hogy miért. (Ez a baj, az ilyen előre kiragadott történetekkel   ). Szóval hidd el, most ez a kinézete.
Az űrruha. Alapvetően azt hiszem, hogy azok a maszkok nem annyira az oxigénfelvétel elősegítésére szolgálnak, hanem a kommunikáció megkönnyítésére. Szerintem azokban van a beépített rádió adó-vevő. Hiszen különben hogy értekeznének?
Viharcsapár két néven? Hol? Az egyik nem csak becézés?
Szóval egyelőre csak ennyi, majd hétfőn, az irodából tisztességesen is reagálok, ha igényled. De nagyon szépen köszi az igen alapos és terjedelmes hozzászólást. Jöhet egy ilyen a NYPA 3-ra is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése