HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Szerinted tetszik olyan fordítás, amit nem én találtam ki?
--- Idézet vége ---
Szóval ez így megy nálad? Akkor hát Jack of Hearts és Captain Marvel forever!
--- Idézet vége ---
Nem úgy van az! Hanem éljen soká Izomember !
Fairlight: nekem sem a kedvence az a történet, többen kérték, és azért olyan nagyon nem gáz. De nem hinnám, hogy valaha is kijön TPB-ben
Kapi viszont tényleg hihetetlen. Csodálkozom, hogy a szuperbűnözők miért nem rogynak le zokogva, s azért könyörögve, hogy javítsák meg őket, amikor Kapi feltűnik a szinten. Bár Magneto valami hasonlót adott elő...
Nitro:
--- Idézet ---+ fordítása/beírása is korrekt munka volt....kivéve hogy az egyben nemtudom, hogy miért let Titánembernek fordítva Titániumember ?,
--- Idézet vége ---
Talán azért, mert olyan magyar szó, hogy titánium, nincsen? Nézd meg a periódusos rendszert még egyszer.
Fairlight:
De olvastam Farek, csak nem fogalmaztam pontosan...
Arra vagyok kíváncsi, hogy az eredeti verzióban is szerepel a csoporthoz tartozásánál a Titkos Oltalmazók ? Ha nem , és te kanyarintottad oda, akkor köszi a reklámot... Ha meg igen, akkor furcsa: ennyi erővel, akkor odakanyarinthaták a legtöbb hőshöz is, hogy Spider-man Team-up (Team), meg Lény Brancs (MTiO)...mert a Titkos Oltalmazókat sem lehet igazán csapatként értelmezni...inkább egyszeri és többnyire kényszerszövetségek....(bár szívem repesne, egy Hadigép, Viharcsapás, Utazó + Star Masters tagokból álló on-goingért...)
Na és egy értékelés, mert nemcsak újjat kell olvani (és értékelni), hanem azt is, ami elmaradt...
Angyalok az X-Men ellen #1-4 (csakazértsefordítva... ...is direkt ide)
Borítók: Hát nem tudom...nem azok a meglátom a kirakatban, és a kezembe kívánkozik...talán még az első, de erről a felhozatalról lehetett volna jobb borítókat is gyártani..
Szerintem a címfelírat sem lett igazán eltalálva...(igaz az eredetiben sem)
Történet:
Negatívum
Hát nem igazán jött be,...Valahogy nem értem, hogy miért kellett ismét Magnetohoz nyúlni, ha össze akarták ugrasztani a két csapatot...(amikor szinte mindig ezt tették az előző alkalommal , valahola Ave v1. 40-50 száma környékén kettő is van ilyen)
Szívem szerint eltudtam volna viselni valami változatosságot is...de ha már tették, akkor ne csináltak volna egy ekkora bakit, hogy csak azért jutott eszébe mindenkinek, hogy Magnetot fel kellene hajtani, mert lezuhant az aszteroidája...addig miért nem gondoltak erre ?
Sajna elmaradt a nagy bunyó is, valahogy a négy rész alatt sem sikerült összehozni egy jól elagyabugyálós részt...csak emlegette Vihar is, hogy jobb lehet e Thornál ...? ( )
Az utolsó rész kicsit gáz volt, inkább egy X-Men One-shot-ra hasonlított Angyalos mellékszereplővel....
+ Kicsit ostobácska felhasználása a Szovjeteknek...szerintem jópofa karakterek...és erőssebbek is , gondoljunk, hogy Vörös Dinamó, és a Titániumember mennyi kellemetlen percet okozott Vasembernek...
+ NAGY HIÁNYT /űRT- a két csapat összecsapásáról még nem töltötték ki vele...
Pozitívum: A Bosszú Angyalai csapatmunkája tökéletes, teljesen illik a Föld legnagyobb hőseire...Dr. Druid is nagyot alkotott sztem...
+Bírom a Szovjet karaktereket (általánosságan az össze nemzeti cspatot)...nagy poénokat sütögetnek benne Nagymedve, Sarló és Kalapács
+ Jól ki lett most találva Amerika Kapitány, az nagy alakítás volt, amikor Magneto megszondázta, és kiderült, hogy nincsenek előítéletei...
+ fordítása/beírása is korrekt munka volt....kivéve hogy az egyben nemtudom, hogy miért let Titánembernek fordítva Titániumember ?,
Összességében azonban szódával elmegy a mű, jó volt látni a ritkábban látott karaktereket....
kaine:
--- Idézet ---Szerinted tetszik olyan fordítás, amit nem én találtam ki?
--- Idézet vége ---
Szóval ez így megy nálad? Akkor hát Jack of Hearts és Captain Marvel forever!
Farek:
--- Idézet ---Remélem tetszik valamennyire.
--- Idézet vége ---
Te kis örök optimista Szerinted tetszik olyan fordítás, amit nem én találtam ki? De azért aranyos a naivitásod
Egyébként annyira nem rossz. Bár nekem a MÉH is tetszett, mert tényleg olyan méhész kinézetük volt, meg ugye a főhadiszállás neve is. De rendben, akkor ezt fogom ezentúl alkalmazni, ha megjelenik.
Fairlight: igazad van, valóban az Eknlávé készítette Him-et. Her-ben még csak ennyire sem vagyok biztos.
És hogy benne volt-e Viharcsapás leírásában??? Mi van, nem olvastad el?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése