HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (96/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 37.részét, Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Na ez igen!!! Tetszett ahogy Bobbi és Clint szópárbajt vívtak, majd megosztottá vált a csapat. Mindenki a maga igaza után döntött. Aztán Mantis felbukkanása csak hab volt a tortán. Nem semmi ahogy legyűrte a maradék csapatot. És akkor ott a (szörny)HANG... :badteeth: 
Várom a folytatást!!!

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. Április 24., 09:24:54 ---Vicces olvasni az új angyalokat annak fényében is, hogy az új polgárháborúban Sólyomszem hidegvérrel megölte Bruce Bannert. Tudom, Banner kérte, de akkor is. Szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy Hangtompító óta változott meg.

--- Idézet vége ---
Na igen, de hát változnak az emberek. :)
Különben is, biztos vagyok benne, hogy Banner előbb-utóbb jobban lesz a fejlövés után. :)

KiD:
Vicces olvasni az új angyalokat annak fényében is, hogy az új polgárháborúban Sólyomszem hidegvérrel megölte Bruce Bannert. Tudom, Banner kérte, de akkor is. Szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy Hangtompító óta változott meg.

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Április 22., 21:37:15 ---Nos, Richárd anyja már nem volt ilyen elnéző és élve megnyúzatta a fickót.

--- Idézet vége ---
Komolyan?  :blink: Az igen.  :fatestapolo:

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Április 18., 22:38:07 ---
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Április 18., 21:05:35 ---1199-ben a mai Limousinban fekvő châlus-i vár ostrománál egy fiatal lovag számszeríjának nyilával eltalálta. A seb elfertőződött, Richárd belehalt sérülésébe. Utolsó lovagias cselekedeteként a haldokló király megjutalmazta az őt megsebesítő lovagot. Egy zacskó aranyat adott neki és elengedte fogságából, ugyanis időközben az angolok bevették a várat.

--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen!  :worship:

Mondjuk nem lepne meg, ha a feldühödött lovagok a király halála után még a kapun való kilépés előtt agyonverték volna a fickót, aki megölte a királyt.  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Nos, Richárd anyja már nem volt ilyen elnéző és élve megnyúzatta a fickót.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése