HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (95/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. Május 07., 12:18:26 ---Elég durva volt ez a what if, még szegény Popeyet is levadászták. Biztos váratlanul csaptak le rá és nem volt ideje megenni a spenótját.

--- Idézet vége ---
Örülök, hogy feltűnt.  :badteeth:
Igen, valószínűleg tényleg így történt. Biztos Blútó tőrbe csalta egy Oliviáról szóló veszélyhelyzet hírével.

KiD:
Elég durva volt ez a what if, még szegény Popeyet is levadászták. Biztos váratlanul csaptak le rá és nem volt ideje megenni a spenótját.

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. Április 26., 22:21:30 ---Igen-igen, olvastam valahol a szinopszist. Visszatér és bizonygatja majd mindenkinek, hogy ő az eredeti Banner, de senki nem fog hinni neki. Az lesz a címe, hogy a Hiteltelen Hulk.

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol: :worship:

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Április 24., 10:39:37 ---Különben is, biztos vagyok benne, hogy Banner előbb-utóbb jobban lesz a fejlövés után. :)

--- Idézet vége ---

Igen-igen, olvastam valahol a szinopszist. Visszatér és bizonygatja majd mindenkinek, hogy ő az eredeti Banner, de senki nem fog hinni neki. Az lesz a címe, hogy a Hiteltelen Hulk.

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Április 26., 07:27:53 ---Várom a folytatást!!!

--- Idézet vége ---
Örülök neki. Bár a 38. rész egy gyenge töltelék rész, de utána megint felpörögnek az események.

Igen, Sólyomszem és Seregély szócsatája és a csapat kettészakadása valóban jól volt kivitelezve. Bár, a sokat emlegetett Sólyomszem mini 2. része után... eh, hagyjuk. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése