HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Punkológus:
Most olvastam a 25 legbénább szuperhőst, és meg kell mondanom, hogy ez botrányosan jó. Főlkép amikor a DC-t gyalázzák és legfőképp mikor az első helyezetet Nagyot röhögtem Dr.Strange bajuszán és a Bolygó Kapitánya civil énjén
Amit a Maxim Comics-ról írnak az igaz? Nem lehet, hogy valaki ilyen szuperhősökkel dobjon piacra valamit.
Troll:
Friss Galaktikus Vihar - Energikon #008 - Csillagjárás
Micho:
--- Idézet ---Várható olyan honosítot B.Angyalai képregény amelyikben feltünik a Taskmaster?
--- Idézet vége ---
Farek üzenetét továbbítom, hogy: igen, de nem a közeljövőben
viszont: karakterleírást lehet majd esetleg kérni róla ami azt jelenti, megoldódott a karakterlapok kérdése: úgy gondoltuk, hogy majd szavazásokat írunk ki a karakterekre, így akire a legtöbben kíváncsiak, arról lesznek majd leírások a füzetek végén, így a szavazósdi dolog miatt a kecske is jóllakik és káposzta effektus lesz... ergó nem mindegyik számba kerül így leírás, de amiben lesz, azt mind TI szerettétek volna reméljük így rendben lesz a dolog
(ez csak a GVH után kerül sorra, amíg az fut, minden marad a régiben)
nickfury:
Várható olyan honosítot B.Angyalai képregény amelyikben feltünik a Taskmaster?
Micho:
--- Idézet ---Egyébként tényleg ilyen baromira lelassítja a doksi a képregény termelését?
--- Idézet vége ---
hát eléggé. ha már Trollt próbáltad volna rugdosni, akkor ezt tudnád először nagy nehezen elkészül a doksi majd még át kell olvasnom, mielőtt kimegy, és javításokat eszközölni. majd ezt elküldöm Trollnak, ő pedig vmikor kijavítja... így megy ez tehát ha nincs doksi, akkor Troll "csak" borítót készít, amit gyakran igen hamar összedob, hisz ez lett a "szakmája" ... úgyhogy doksik nélkül gördülékenyebben haladhatna a dolog. én még mindig azt pártolom, hogy a sima karakterleírások csak az Adattáron jelenjenek meg.. és mi csak az érdekeseket tegyülk fel alkalomadtán, mint pl. a 25 legbénább szuperhős, amit örömmel jelenthetek be, elkészült, és így az Energikon 8. számmal nemsoká folytatódhat a GVH (a következő frissítésben)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése