HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Hát nem tudom, az Adattár a K.N. fórumon többször is megköszönte nekem a dokumentációt, szóval attól nem tartok, hogy megpróbálnák elhappolni a dicsőséget. Ráadásul nálunk a képes doksi van, ott meg nem.
Egyébként tényleg ilyen baromira lelassítja a doksi a képregény termelését?
Sajnos, mint azt korábban említettm, jelenleg én sem tudok túl gyorsan fordítani, szóval mostanában sajnos nem fog előfordulni, hogy ott tolong már vagy 6 fordítás és sehol egy frisstés a doksi miatt.
Egyébként meg szívesen nyomom az infokat, akár a 80-as évekbelit is, csak hogy visszatértjenek a boldog Semic-es idők De ha ez valóban ennyire kardinális kérdés, akkor az is megoldható, hogy egy-egy doksit a képregénytől külön, olyan bónusz jelleggel csmepészünk be a frissítésekbe. Vagy ez nem megoldható?
És még egyszer mondom, mostanában lassulok én is, és enm tudok, mikor lendülök bele ismét.
Micho:
--- Idézet ---Végsősoron, ha az a kérdés (...) hogy képregény vagy dokumentáció, akkor képregény...
--- Idézet vége ---
szerintem ez a kérdés már.
Galen beírása szórakoztató volt (de nála amúgy egy-két Holdév a késés)
ha Galen gondolatmenetre levetítjük a dolgot, akkor sztem az jönne ki akárhány év múlva, hogy "de bénák... bemásolták az Adattáról a cuccokat" (mert egy idő után így fog kinézni, mintha mi másolnánk őket )
és még sört se kapunk
Fairlight:
TOM1 kapcsán , hogy végülis mit akarok...
Elsősorban olyan karakterleírások legyenek sztem, amik nem lőnek le 1. poént , 2. amiről nem olvasnánk egyébként képregényben (pl. Lepel), mert akármennyire is információtömör egy leírás,egy jó képregény még mindig beszédesebb...
Másrészről, ha nem ragaszkodtok a hagyományos karakterleírásokhoz, lehetne olyan, hogy az adott "ismeretlenebb" szereplőnek mutatjátok be az előtörténetét, ha sorra kerül és nincs neki ilyen képregényben...(Pl. Ultronnak volt ilyen lásd a Comoron, és mondjuk Kangnak is...igaz azt nehezen lehet követni, így elkelne egy szöveges)
Végsősoron, ha az a kérdés , hogy milyen évjárat , akkor '80-as évek, de ha az, hogy képregény vagy dokumentáció, akkor képregény...(a késés más tészta mert, van ilyen, és bele is fér...)
+ Mert Farek is rágta a fülemet (ezért ne vedd magadra Micho, mert neki címezem)
: Mikor lesz má GVH ???
Galen:
--- Idézet ---szóval az a kérdés, hogy ilyen áron is kellenek a doksik, ha belassítják a frissítést? mert ha igen, akkor tőlem OK
--- Idézet vége ---
Kell. Mert mi az az egy-két hetes (Galenéknél egy két hónapos) késés amikor mű végleges, dokumentációkkal "megtömött" változatát is megkaphatjátok. 100 év múlva nem azt kérdezik hány hét alatt csináltátok, hanem hogy hol a sírotok hogy leboruljanak elé (meg hová vigyék a szellem-sört).
Micho:
akkor eddig a '85-ös handbook vezet. de nem lesz furcsa kicsit a 2004-es után? másik dolog, amit még mindig fenntartok, hogy lassítja a megjelenést, ha ide is kikerülnek a dokuk, és nem csak az Adattárra. pl. most a GVH legújabb része, az Energikon is a dokumentáció miatt csúszik (ezt most én csinálom) és lehet nem is fér be a következő frissbe.
szóval az a kérdés, hogy ilyen áron is kellenek a doksik, ha belassítják a frissítést? mert ha igen, akkor tőlem OK
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése