HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (920/1091) > >>

Punkológus:
Az a gond, hogy nekem még a télen elszállt a vinyómról az összes cucc és azóta is gyűjtögetem, csak hát közben a szerver is behalt, úgyhogy az eddig hanyagolt honlapokra mentem letöltögetni (pl. X-fanzine). Nem akarok addig nekiállni az új Angyaloknak, amíg az eddigieket le nem szedtem és el nem olvastam megint (ez vonatkozik a Póklányra is). Az F4-be meg belevághattam, mert az most indult csak a nyáron. Ez a szomorú valóság

talgaby:
regnar le van maradva, még a nyáriakon sincs túl, TOM1 egy ideje csak hébe-hóba bukkan fel (itt is és máshol is), Punkológus meg mostanság Pókemberezik , F4-ezik és Polgárháborúzik, de gondolom előbb-utóbb eljut ide is. (És remélhetőleg hétvégén én is a #200-201-hez...)

Farek:
Oké, Gorgonita. Én meg vállalom a fordítást. Magyarról angolra még úgysem fordítottam képregényt  

Hol a többi régi olvasó? Regnar, TOM1, Punkológus, stb.?

Gorgonita:
A borító és a helikopteres poén tetszettek. A többi se rossz, de innen-onnan már ismerős elemekből építkezik. Jokaszta karaktere Vizióéra hajaz.  Kicsit sok sztori forog a Pym által épített robotintelligenciák körül. Gondolom mindig akkor írtak egy ilyet, amikor más ötlet nem volt.
 Jarvis kalandja meg egy tucat akció tv-sorozat visszatérő epizódötletére.
 Olyan sztori nincs, ahol a bajbajutot Angyalokat tényleg Jarvis menti meg? Mindenki padlót fog, ő meg különféle trükkjeivel lekapcsolja a Büngonosz Kötelék összes tagját. A borító alapján valami ilyenre számítottam.
 Ha nincs én szívesen írok egy ilyet, ti megrajzoljátok, eljuttatjuk a Marvelnek és keresünk egy csomó pénzt vele.  

nickfury:
Jaja, ez nagyon jókis történet volt, kiderült végre hogy Jarvis milyen kemény legény is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése