HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (921/1091) > >>

Farek:
Köszi szépen, igyekszik az ember. Szerintem ez egy nagyon rendben lévő kis rész volt, mind a főtörténet, mind pedig a Jarvis-féle mellékszál tekintetében. Illetve milyen mellékszál? Egyértelműen Jarvis a főszereplő, hiszen ő van a borítókon is.
Ami nekem fordítás közben nagyon tetszett, az a sok kis apró poén, meg hogy egy kicsit beleláthatunk az Angyalok hétköznapjaiba is két csata között.

horjb:
Nagyon tetszett gratula érte!!

Troll:
Frissülés!

Bosszú Angyalai v1 #201

Farek:

--- Idézet ---Csakhogy még egy kicsit keverjem a kását, Peter Benchley 1996-ban írt egy forgatókönyvet, melyből fílm is készült. A címe: Bestia(The Beast)   És ez halál komoly!
--- Idézet vége ---
Na, ezzl te leptél meg engem.  

TOM1:

--- Idézet ---Egy kis kiegészítés: a 7. oldalon az utolsó képen Bestia Peter Benchley-re hivatkozik, miután Sólyomszem nagy halnak nevezi. Eredetiben mindez így hangzott:
"Well, I'll be! I've been sharked!" - Kb. A fenébe is, átvertél, de olyan értelemben, hogy egy igazi cápa vagy.
Erre jön a Peter Benchley-s válasz, ami azért érdekes, mert ő írta a Cápa című regényt, amiből a film készült.
--- Idézet vége ---
Megmondom őszintén, hogy utánakerestem Benchley-nek, mihelyt olvastam róla az utalást. Először azt hittem hogy egy híres pool játékos, de meg lepődtem amikor kiderült hogy egy író. De mostmár világos hogy miért tréfálkozott pont vele. Csakhogy még egy kicsit keverjem a kását, Peter Benchley 1996-ban írt egy forgatókönyvet, melyből fílm is készült. A címe: Bestia(The Beast)   És ez halál komoly!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése