HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (903/1091) > >>

Farek:
Sepi: Ugye? Én mondtam!   Vízió megjelenése szerintem az egyik legjobb dolog volt az Angyaloknál, csípem a karaktert, a dolgait és a képességeit is.

Viszont itt az A-Next-es felvetésekre adott válaszokat olvasgatva rájöttem, hogy az az a része az Angyaloknak, illetve az alternaítvájuknak, amit nem nagyon ismerek. Szóval jöhetnek a honosítások, bárki is értük a felelős  

talgaby:
Ezt sokan felvetették anno a KapAm levrovjában is, azt hiszem. Emlékeim szerint csak névazonosság van, hogy a régi olvasóknak se legyen minden teljesen megváltozva, vagy vmi ilyesmi. Nincs közük egymáshoz. Az Ultimate meg más tészta, ott szeretnek mindent megkavarni...

Gorgonita:
Köszi, és mert a kérdések, csak kérdéseket, a spoilerek, meg csak spoilereket  szülnek:

Spoiler:

Sharon pedig Kap eredeti mennyasszonyának a legidősebb lánya? Vagy ez csak véletlen névegyezés? Vagy csak az Ultiban variálnak ezzel?

Spoiler vége

Sepi:
Elolvastam az Avengers #058-at is és igazad volt. Az utolsó kép tényleg nagyon hatásos. Nagyon jó volt a sztori, jó volt látni ezt a "teremtés" folyamatot, és azoknak előzményét. Szép kis történet volt, főleg az volt vicces ahogyan nekiestek Viziónak az Angyalok. Vizióval kapcsolatban amikor az érzelmeiről beszélnek, nekem mindig a régi Marvel Extrában megjelent Jarvis féle visszaemlékezés jut eszembe. Szerintem az nagyon jól ábrázolja ezt a karaktert.
Amit még hozzá akartam fűzni, hogy nagyon jó volt ismét az összefoglaló a füzet végén. Legalább már megtudtam pár dolgot erről az Energikon fickóról is.
A fordítás és a beírás szokás szerint profi munka volt. Köszönet érte.

Farek:
Sepi: szívesen. Igen, Vízió eredet valóban döbbenetes, ráadásul párszor még megkavarják az évek folyamán, de azon kevés kivételek egyike, akiket nem szúrnak el nagyon..
És akkor olvasd el az 58-ast is. Az utolsó kép nagyon üt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése