HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
nickfury:
Hello nagyon jó ez az új Avengers történet. Érdekes szereplő válogatás.Remélem Immortus fog győzni.
beigli69:
Akor megnyugodtam Esteleg a legeslegvégén, ha nagyon jó kisfiúk és kislányok leszünk (és rajtam kívül mást is érdekel) nem lehetne-e bele tenni????
Farek:
--- Idézetet írta: beigli69 ---Iletve lenne egy kérdésem még. A KN-en fentlévő verzióban van egy oldal az elején amin egy földgömb látható körötte koncentrikusan(?) kis képkockák vannak. Ez a kép nem volt benne vagy tudatosan maradt ki vagy máshová való ?
--- Idézet vége ---
Az a hátsó borító volt, ami minden számnak a végén más volt, de nem hiszem, hogy különösebb jelentősége lenne. Legalább is a történet szempontjából nincs.
talgaby:
Gorgonita: Nem, nem akarom lebeszélni mindenről. A JLA/A-nak örülnék, csak nem tudom, az olvasók hogy fogadnák azt, mikor az teljesen hasonló történetvezetéső, mint a Forever, csak ott két teljes univerzumban folyik a kavarás és harmadakkora oldalszámon. Én kedvelem azt a minit, csak kérdés, hogy bírják majd az olvasók? A Last A Story viszont szerintem olyan, hogy tényleg inkább azzal kellene lezárni a HZS Anengyal-részlegét (értsd: ráér még jópár év múlva ).
Farek: szerintem olvasd el. Ha az X-Men The Endet sokan mindentbele egyvelegnek tartották, ahol Claremont már nem tudja, mit rakjon bele, hát ez ugyanaz csak Angyalban.
beigli69:
Avengers Forever:
Köszönet . Nagyon klassz sztori, Még így is hogy néha kapkodom a fejem hogy ki, honnan jött, nagyon tetszik. Nem zavar ez a kaotikus állapot, elvégre maguk az idősíkok is össze vannak keveredve (legalábbis ebben a 3 részben). Nagyon szépen köszönjük a KRAMPUSZOKNAK (vigyorgó ördögöt nem találtam
Lehet hogy nincs igazam, de a 017-es kép második kockájában a "mikronnyi szót biztos hogy így kell elválasztani ? (nekem valahogy a mikron-nyi variáció jobbnak tűnik, oké, oké, nem vagyok egy ász hejesírásból csak megkérdeztem)
Iletve lenne egy kérdésem még. A KN-en fentlévő verzióban van egy oldal az elején amin egy földgömb látható körötte koncentrikusan(?) kis képkockák vannak. Ez a kép nem volt benne vagy tudatosan maradt ki vagy máshová való ?
Remegve várom a folytatást !!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése