HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
Előtte nem kellene inkább az A:EMH I-et is megcsinálni?
Sepi:
Farek, volna feléd egy kérdésem. Tervezitek az Avengers Earth's Mightiest Heroes II mini honosítását a távoli jövőben? Tudom, hogy ez a sorozat még csak most fut amerikában, tehát még minimum egy év mire nekikezdenétek (ha). Valamint neked mi a véleményed erről a miniről?
Farek:
--- Idézetet írta: kaine ---Basszus! Hihetetlen, látszott, hogy siettem. Természetesen az Avengers Forevert akartam megköszönni, csak úgy akartam írni, hogy az új Avengers sztorit.
--- Idézet vége ---
Aha. Szóval Hunglish-ül írtad
kaine:
--- Idézetet írta: Farek ---
--- Idézetet írta: kaine ---Csak beugrottam megköszönni a New Avengers-t, amit letöltöttem.
--- Idézet vége ---
Szívesen. Bár az nem a mi reszortunk, de azért köszi. És az Angyalok Mindörökkét már meg sem köszönöd? Ejnye.
--- Idézet vége ---
Basszus! Hihetetlen, látszott, hogy siettem. Természetesen az Avengers Forevert akartam megköszönni, csak úgy akartam írni, hogy az új Avengers sztorit.
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi ---Apropó. Azt meg tudod mondani, hogy az Avengers Forever nagyjából hová illeszthető az Angyalok életében? Speciel arra gondolok, hogy pl. kb a 250-255 rész közöttre lehet illeszteni. Vagy mivel itt igazán a több idősíkból érkező főszereplők miatt nincs is ennek jelentősége?
--- Idézet vége ---
De, meg tudom mondani, a történet "jelenéből" Darázs és Óriás jött, az összes, az őket érintő forrási hivatkozás számít jelenkorinak. Kb. az Avengers vol. 3. 8-11 közé tehető ez a történés.
SithLord: Köszi szépen a dicséretet, remélem, továbbra is velünk maradsz. Az Erő Sötét Oldala legyen veled!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése