HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv!Köszönöm a mindörökké-t !Külön köszönet órika,Micho,és Fareknek a remekmű befejezéséért Az ERŐ legyen veletek a továbbiakban is!
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek ---És most, hogy ennek vége, visszatértünk az elejtett fonalhoz, felvesszük, és jön az Avengers 213! Fullánk tárgyalása!
--- Idézet vége ---
Az biztosan jó lesz.
Apropó. Azt meg tudod mondani, hogy az Avengers Forever nagyjából hová illeszthető az Angyalok életében? Speciel arra gondolok, hogy pl. kb a 250-255 rész közöttre lehet illeszteni. Vagy mivel itt igazán a több idősíkból érkező főszereplők miatt nincs is ennek jelentősége?
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi ---Ahogyan elnézem ismét nekem sikerül elsőnek véleményeznem az Angyalok Mindörökké befejezését.
...
Mondjuk amire én kiváncsi lennék az az, hogy ennek a történetnek milyen utórezgése volt az Angyalok későbbi kalandjaiban, mert a záróképsoron lévő Intelligencia a örökkévaló kristállyal nagyon hatásos és vészjosló.
...
Azt hiszem a fordításra és a beírásra nem lehet panasz. Ismét csak idézni tudom magamat: SZUPEREK VOLTATOK! Köszönet Dórika és Farek . Ja és az információs oldal is nagyon jó volt, gondolom sok melód volt ezzel is.
--- Idézet vége ---
Igen, sikerült ismét az elsőnek véleményezned ezt a történetet. De remélem, hogy nem egyetlenként!
Most, miközben fordítottam a történetet, és is újraolvastam és újraértelmeztem, és rá kellett hogy jöjjek, hogy a lényeg nem a látványos harci jeleneteken volt (pláne az utolsó részekben, amikor az Angyalok igazán gyülekeznek), hanem Kang és Immortus, valamint Rick Jones és Genis sorsában. Nem tudom igazából én sem kifejteni, de egy nagyon jó és meghatározó történetnek tartom.
...
Megmondom őszintén, nem tudok róla, hogy egyelőre kezdtek volna valamit az Intelligenciával és a Kristállyal. Az Angyalok vonalán biztosan nem. Másról pedgi nem tudok érdemben nyilatkozni.
...
Köszi a dícséreteket, de a források is benne voltak az eredeti kiadványokban, csak fordítani kellett őket. Bár kicsit unalmasabb volt, mint maga a képregény.
És most, hogy ennek vége, visszatértünk az elejtett fonalhoz, felvesszük, és jön az Avengers 213! Fullánk tárgyalása!
Sepi:
Ahogyan elnézem ismét nekem sikerül elsőnek véleményeznem az Angyalok Mindörökké befejezését.
Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Így már, hogy átlátom az egész történetet az elejétől a végéig, igencsak sok gondolat zajlik bennem. Egy biztos, hogy nagyon jó volt ez a kis sorozat. Az elejétől a végéig izgultam rajta, és el nem tudtam képzelni, hogy mi is lesz a vége. A befejezésben nagyon sok kérdőjelet sikerült kipipálnom amikor elolvastam, köztük az egyik legnagyobbat, hogy mi értelme volt különböző idősíkokból kiragadni az angyalokat, amikor ezt egy jelenkori felállásból álló csoport is megtehette volna? De Mérleg tökéletesen elmondta, hogy mi volt ennek a lényege, és most már én is úgy látom, hogy ez így volt jó. Valamint ami szintén jó volt ebben az utolsó három részben az az, hogy sok váratlan és meglepő fordulatokban bővelkedett, kezdve Fullánk akcióitól, a különböző világokbeli Angyalok csatáján át Immortus halálától és újbóli feltámadásáig. Szóval egyszerűen nehéz leírni azt a sokfajta élményt és hangulatot amit ezen történet tud nyújtani. Talán összefoglalót sem lehetne irni róla, mert nem adna mindent vissza belőle. Nyomás mindenkinek elolvasni aki ezt még nem tette meg!
Mondjuk amire én kiváncsi lennék az az, hogy ennek a történetnek milyen utórezgése volt az Angyalok későbbi kalandjaiban, mert a záróképsoron lévő Intelligencia a örökkévaló kristállyal nagyon hatásos és vészjosló.
Azt hiszem a fordításra és a beírásra nem lehet panasz. Ismét csak idézni tudom magamat: SZUPEREK VOLTATOK! Köszönet Dórika és Farek . Ja és az információs oldal is nagyon jó volt, gondolom sok melód volt ezzel is.
Galen:
Frissültünk: Angyalok - Mindörökké
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése