HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
Ami most fut, az Irredeemable Ant-Man, az nem kötődik hozzá? Mert ha jól láttam akkor nem ő a főszereplő, de az egyik számban benne volt ő is. Erről mit lehet tudni?
Farek:
Neves kollégámnak igaza van, a Tales to Astonish nagyon komolyan Hangyáról és Darázsról szólt. De utána már nem nagyon.
talgaby:
Az Avengers előtt a Tales to Astonish jóformán Darázs és Hangya saját sorozata volt, majd aztán csatlakoztak az Angyalokhoz. Meg persze felbukkant olyan későbbi "vegyes" címekben, mint a Feature és a Premire (érdekes, de emlékeim szerint a Fanfare-ben meg nem, pedig ott is akadtak "kisebb" szereplők), meg volt a karácsonyin kívül egy one-shotja, a Tales to Astonish v2 vagy v3, nem emlékszem pontosan.
Farek:
Emberek, csak óvatosan! A S.H.I.E.L.D. vezetője visszatért közénk hosszú megbízatásából!
Nem, tudomásom szerint Pym-nek nem volt saját sorozata, rendes legalább is semmiképpen. Egy-két mini biztos belefért, de valahogy ő nem lett egy magában is népszerű karakter. Meg például az oldalunkon is megtalálható "Egy kis Hangy nagy Karácsony".
A trükk meg nem tudom hogy bejött volna-e. De azért kíváncsi vagyok, hogy mi lett volna ha... valami What if jelleggel.
nickfury:
Avengers V1 213: beírás, fordítás nagyon jó, Hank Pymről nem sokat tudtam, soha nem jutott nagyobb szerepekhez az Angyaloknál, volt saját sorozata? Amerika Kapitány szerirntem túloz* nagyon, ő is hibázott már, ahogya visszaemlékezéséből* kiderül. Hank elég nagy hülyeséget csinált de végtére is ha B.Angyal akart maradni ez elég ügyes trükk lett volna.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése