HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Zodiak ---Nem mai csirke, és annó kevés hangsúlyt fektettek a valósághűségre. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy felnőtt emberek így viselkednének mint Tigra, vagy Hank Pym, vagy akár Cap. Kicsit sok a naivitás. Ennek ellenére én élvezem a nagy klasszikusokat.
--- Idézet vége ---
Aha, így már értem a meglátásod.
Lehet, hogy - különösen a mai, Ultimate veziókhoz képest - megmosolyogtató a naivitás, de azért szerintem annyira nem elrugaszkodott a valóságtól, inkább egy kicsit szélsőséges, eltúlzott. És ahogy magad is írtad, én is nagyon élvezem magam is ezt a ma már klasszikus időszakot.
Zodiak:
--- Idézetet írta: Farek ---Zodiak: köszi a rövid, de velős értékelést. Egy újabb elégedett olvasó. Azért legalább egy mondatban kíváncsi lennék rá, hogy mi a maradék 1/5.
--- Idézet vége ---
Nem mai csirke, és annó kevés hangsúlyt fektettek a valósághűségre. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy felnőtt emberek így viselkednének mint Tigra, vagy Hank Pym, vagy akár Cap. Kicsit sok a naivitás. Ennek ellenére én élvezem a nagy klasszikusokat.
Sepi:
Pedig nem ott jelent meg. Úgy néz ki, hogy ebből is ongoing lesz (legalábbis egyelőre).
kron82:
Mond azt,hogy a Marvel Max-ban jelent meg,plíz! Kérek még sört!
talgaby:
Az Irredeemable Ant-Man röviden annyi, hogy a legutolsó hangya (Lang) ruhája túlélte a gazdáját, és azt egy SHIELD ügynök magára öltötte, és most adja a... hmmmm... "hőst". Egy eléggé érdekes pofa, néhol idegesítő, néha mulattató. Nem rossz sorozat. A legutóbbi részben tetszett, hogy miként tetszteli az apróság előnyeit a női zuhanyzóban...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése