HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (868/1091) > >>

talgaby:
Van még vmi one-shot az egész emlékére, amiben adnak vmi magyarázatot arra, hogy a szuperhősök miért nem tudták megakadályozni.

Sepi:
Régebben az Amazing Spider-Man vol.2 36-os száma volt az ami a témával foglalkozott (legalábbis én csak erről tudok). Nekem meg van honosítva, de azt nem tudom már, hogy honnan.

Galamb:
Fullánk tárgyalása: Hát sajnos még mindig nem sikerült megkedvelnem annyira az angyalokat, de ez a történet tetszett, tényleg emberi, gyarló oldaláról mutatta be a hősöket, különösen Kapi vívódása volt jó! Köszönet a honosítóknak!
 Lehet hogy korábban már kérdezték, de sajnos nincs időm utánanézni a korábbi hozzászólásokban, egyrész az akadozó net, másrészt a folytonos gép lefagyás miatt. Szóval Sepi galériában látható egy 2001. 09. 11. témájú Amerika kapitány rajz, csak ez a rajz létezik, vagy esetleg készítettek képregényt is a tragédia témájában. Ha igen, el lehet olvasni valahol honosítva?  
 Előre is köszi a választ!

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi ---Ma volt szerencsém találkozni az Avengers Infinity kiadvánnyal. Ahogy néztem ez egyike az Angyalok csillagközi kalandjainak, de tud valaki erről valami bővebbet mondani?
--- Idézet vége ---
Hogyne. Ez egy 4 részes mini, ami az Avengers vol. 3. idején játszódik, nem sokkal a Maximum Security után. Az Angyalok azon csapata, mely az MS révén kiment az űrbe, segélyhívást kap Jack of Hearts/Kőrbubi -tól (aláhúzandó, ami tetszik), hogy valami planéta elpusztult. Ekkor lép színre Thor, Tigra, Holdsárkány és Kvazár, és a segítségére sietnek, amikor is szembe találják magukat a Végtelenekkel! Nem semmi figurák, ugyanis érdekes gyűjtőszenvedélyük van   Szóval a lényeg, hogy az első három részben megküzdenek a sameszaikkal, és a 4-ikben eljön a végkifejlet. Egyféle kozmikus kaland, Öröklét is szerepel benne. Ja, és itt kapja meg Jack of Hearts/Kőrbubi azt a lehetőséget, hogy a repülése ne a kezéből kicsapó energiasugaraktól függjön, hanem nyugodtan tudjon lövlödözni, miközben repül, talán a ruhája segítségével. Ugyanis eddig mindig a 'sugármeghajtású kéz' elvén repült, ami szerintem végtelenül nagy baromság, de sebaj.
Nekem felemás érzéseim voltak ezzel a minivel kapcsolatban, mert az 1-3. részek nagyon jók, szerintem jól vannak felépítve, ehhez képest a befejezés a 4-ik részben olyan kurta-furcsára sikeredett. Összességében közepes, pedig jobb is lehetett volna.
Ja, és egy apróság: ezek azok a bizonyos Végtelenek, akikre az Idő Őrzői hivatkoznak az Angyalok Mindörökké (talán) 10. részében, amikor a tárgyalásuk van, hogy megúszták a Végtelenek machinációit is.

Egyébként, mivel aranykezű beíróm, Dórika egy hangyányit elfoglalt, és talán csak a hét végére lesz új rész, ezért mindenki nyugodtan olvasgassa a korábbiakat is, ha azok kimaradtak volna, és jöhetnek a vélemények is.
Ja, és a CoMor is frissült, bár nem a régen várt GVH-val, de egy jó Vízió-Energikon összecsapással.

Sepi:
Ma volt szerencsém találkozni az Avengers Infinity kiadvánnyal. Ahogy néztem ez egyike az Angyalok csillagközi kalandjainak, de tud valaki erről valami bővebbet mondani?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése