HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek ---És ha valakit érdekel, akkor este szívesen előkeresem és bemásolom egy korábbi, máshol (talán már itt is?) hangoztatott véleményemet a Káoszról, illetve annak előzményeiről.
--- Idézet vége ---
Engem érdekelne, legalább itt is ki tudnánk tárgyalni, hogy milyen.
benya11:
Ja, bocs, Hangyát is akartam említeni, bár őt nem ismerem. Mondanál Scott Lang-ről pár szót?
És Thor hol volt a Káosz sztori alatt? Kimaradt az egész hepajból?
Onnan gondolom, hogy túlélték, mert a Káoszban szerepelt Kapi és Vasember is.
Farek:
--- Idézetet írta: benya11 ---Egyébként nekem nagyon tetszik a BA: Káosz is. Jók voltak a dokumentációk, eg a sztori is nagyon. Csak kár, hogy Sólyomszem és Vízió meghalt.
--- Idézet vége ---
Úgy érted, hogy átmenetileg ők kerültek be a halál rulettjébe, ami aztán azóta már megint kidobta őket
Ja, és pl. szegény Hangyát nem is sajnálod??? Hát van neked lelked? Ejnye?
És ha valakit érdekel, akkor este szívesen előkeresem és bemásolom egy korábbi, máshol (talán már itt is?) hangoztatott véleményemet a Káoszról, illetve annak előzményeiről.
És miből gondolod, hogy túlélték a 215 végét? Hiszen annyi BA van, lehet, hogy a többiekkel folytatták a sorozatot, nem?
benya11:
BA v1 #215: Na, elolvastam ezt is. A füzet elején lévő kis rövid rész tetszett Tigráról, végre valamennyire megismerhettük. MIvel Ezüs Utazónak eljárt a szája tudta nélkül, ezért ugye a "legújabb" ellenség a Molekulaember. Huh, és ami az utolsó képkockában történt.... Kíváncsi vagyok, hogy hogy élték túl.
Egyébként nekem nagyon tetszik a BA: Káosz is. Jók voltak a dokumentációk, eg a sztori is nagyon. Csak kár, hogy Sólyomszem és Vízió meghalt. Pár dolgot írtam még róla a KN-en.
Farek:
Aha. Szép kis retcon már megint.
Pedig nekem nem volt bajom azzal, ahogy eredetileg alakultak a dolgko, bár Wandát nagyon sajnáltam. De most ez a kavarás. Nem rossz, de biztos szükséges?
Ráadásul ezt a visszahozva renbetesszük a dolgokat már eljátszották egyszer, amikor a Heroes Reborn univerzumban a kis Franklin ugye, a magyarázat szerint, úgy tette be az embereket, illetve még inkább úgy hozta őket onnan vissza, ahogy ő emlékezett rájuk. Vagyis Vasember ismét felnőtt volt, de emlékezett az összes életére, Darázs rovaremberből visszament normális emberbe, Sólyomszem pedig kigyógyult a (részleges) süketségéből. Szóval egy kicsit ötlettelennek tűnik. De sebaj.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése