HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Igen, nem akarok előre lelőni poént, de az Egós részben akkora humorok voltam, hogy nagyjából az adta meg a lökést ahhoz, hogy belevágjak.
talgaby:
És ez csak a bemelegítő rész volt. A Lokisnál garantáltan dőltök majd a röhögéstől, és ha minden jól megy, az Egos kalandnál lesz egy olyan nálunk aktuális poén, aminél én anno majdnme lefordultam a székről. És az is a zöldséghez kötődik. Marha nagy ez a sorozat, ha Farek nem vállalta volna be, akkor én kezdem el, az biztos.
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord ---Óriáslány dumája: azt hiszem lenyeltem egy cápát!
--- Idézet vége ---
Ez is jó humor, de ami nekem nagy kedvencem, az az utolsó előtti oldalon, az utolsó képen:
Satnya Banner biztos felveszi majd Hulk csekkjét!
talgaby:
Na igen, nem tettük publikussá, de a futó sorozatok (vagy ongoingok, ha úgy tetszik), legyenek azok lezártak vagy még odakint is futók, nálunk is most már javarészt havi megjelenésűek lesznek, pontosabban négyhetente bukkannak majd fel. Bár lesznek kivételek, főleg minik terén. Próbáltunk vmi kiszámítható, egészséges rendszert összehozni, reméljük, az olvasóknak is tetszik majd (ha egyáltalán működni fog )
SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok - A Bosszú Angyalait Farek,Sepi,Troll!
Ez baromi jó volt,hatalmas,marha jó poénokkal,jó grafikával! Óriáslány dumája: azt hiszem lenyeltem egy cápát! vehehe itt sírtam a röhögéstől...nagyon nagy
Remélem a többi rész is ilyen színvonalú lesz!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése