HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Jah rémlik valami....de nagyon homályosan, mondjuk megvan minden képregény ami kishazánkban megjelent! De a lávaemberes sztoriből nekem az rémlik,hogy a Pókember B.A. akart lenni.. de biztos úgy van ,ahogy mondod...sajnos én is öregszem,a fene egye meg...hiába a sötét ERŐ
Farek:
Köszi szépen a dicséretet! Igazság szerint most nem rémlik, hogy milyen tudományos maszlag dumákat fordítottam ehhez, de azért jól esik, mintha hájjal kenegetnének.
Ennek a folytatás, ahogy említettem is, egy kicsit még arrébb van, hisezn nálunk majd a 222-as fog jönni, de hamarosan ideérünk. Egyébként, ha olvastad a Marvel Extrákat még annak idején, akkor ott az első szám, a Lávaemberes történet pont ebben az időszakban játszódott, hiszen Vízió éppen kómában feküdt és felváltva vigyáztak rá. Hamarosan elérünk oda is. De előbb egy kis kitérővel még rendbe tesszük Dr. Pym életét
SithLord:
Üdv! Köszi a 233-as Angyalokat Farek & Sepi! Mindig ámulok,hogy milyen fokon bírod az angol nyelvet,Farek,mikor ilyen tudományos maszlag dumákat fordítasz.Le a kalappal előtted! Szóval a történet nagyon tetszett,grafikailag is tökéletes! A végén szegény Wanda mit érezhetett,hogy mindenki lelép a kis Franklin miatt,ő meg ott marad egyedül Vízióval és senki sem törődik velük...ezt nem vártam volna az Angyaloktól... Akkor várom a folytatást!
Most olvasom tovább a F4 256-ot!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Farek:
Frissültünk!
Igaz, hogy az F4 szakaszhoz kapcsolódóan, de felkerült az oldalra az Angyalok 233-as száma. Igaz, egy jó 10 számmal előrébb van a jelenlegi helyünktől, de ne aggódjatok, hamarosan jön a folytatása annak is.
Galamb:
És köszi, hogy belevágtál: bár rövid volt ez a rész nekem, de meggyőzött, hogy a többit is elolvassam majd. A poénok marha jók, rajz se rossz.
Felállás: Nekem kicsit sok benne a két X, viszont kedvenc Hálóarcúm is a csapat tagja, szóval így is jó.
Fordítás persze szokásos jó minőség.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése