HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (752/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi szépen Farek & Sepi!    Érdekes volt látni,hogy milyen simán átjutott a biztonsági kütyükön Dr Druid. Ez Balor nevezetű..uhh jó nagyra nőt..és felesége is van..hmm  ,ahogy leszerelte Thort és Amazont,itt a Kapi eszére lesz szükség szerintem,majd csak kitalál valamit,ahogy mindig is.Bres-t pedig tuti,hogy a Vasfejű fogja leszerelni ,valahogy,akkor várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Szívesen, Ben, szívesen. És hidd el, hogy a folytatás sem fog elmaradni mögötte. És végre lesz majd egy kis hepiend is.

Ben Reilly:
Hú ez nagyon jó volt, köszönöm szépen.

Sepi:
Frissültünk!
Bosszú Angyalai v1 #225

benya11:
Én is elolvastam az új MK Angyalokat. Jó kis történet volt, picit feldobta a kora estémet.  Loki mellöl hiányoltam Thor-t, szerintem úgy is jó lett volna, hogy amikor megjelenik a tréfa istene, akkor Asgardról Thor is követ Őt ide. És a csata után beállhatott volna Ő is az Angyalokhoz. Persze ez csak az én verzióm, kíváncsi leszek majd a feltűnésére. Pókember elég vicces volt, amikor megpróbálta keresni Lokit, például a meccsen.  A rajzok is jók voltak. Köszönet a honosításért Beigli, Sepi és Farek!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése