HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Ok, nagyon szívesen. Ha bárkinek bármilyen angyali kérdése van, forduljon hozzám nyugodtan bizalommal.
SithLord:
Oks,köszi az infókat Farek!
grey gargoyle:
A legismertebb történetük meg az első titkos háború volt.
De pl 3 tag a bandából feltűnt abban a venomos sztoriban ami a yggdrasilon fent volt, és az egyikük ott elég jelentős szerepet kapott. Nekem az is tetszett, főleg a rengeteg szereplő miatt.
Farek:
Az eredeti B.A.-ban nem találkozhatsz ezzel a résszel, ugyanis Thor-nál jelent meg a Roncsoló.
Szóval, mivel Lokilett volna érintett a történetben, ezért a Thor füzetben jelent meg először, vele mérte össze az erejét, egész pontosan a The Mighty Thor 148.as számában, 1968 januárjában. Vele csapott össze többször is, majd egyik sikertelen kísérlet tuná, a börtönben alapította meg a Roncsbrigádot, és megosztotta velük az erejét, amit Loki helyett kapott. Ezután többször is feltűnt, holgy Thor ellen egyedül, vagy csapatban, hol pedig csapatként a BOsszú Angyalai ellen. Egy történetüket láthatod a Chronopolis-on is.
A legjelentősebb sikerük talán, ami magyarul is megjelent, az Ostrom volt, ahol a Mesterbűnözők tagjaként leronhanták és elfoglalták az Angyalok kúriáját.
SithLord:
Üdv! Köszi az új részt Farek,Sepi,Beigli69!
Jó kis történet volt ez is,tetszett! Azt nem gondoltam volna,hogy a Roncsoló egy ilyen kis vézna szerencsétlenként kezdte az ipart..Tényleg az eredeti Bosszú Angyalai történetben számszerüleg kb mikor találkozhatunk ezzel a résszel,amikor Loki, isteni erőt adományoz a Roncsolónak?És akkor abban a részben kik vették fel a harcot vele?Jah és az erdeti B.A. részben is egy vézna fickót ruházott fel isteni erővel a Loki?Vagy ,hogy volt?Légyszíves meséld el nekem Farek!
Akkor várom a folytatást!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése