HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (719/1091) > >>

Sepi:
Azokat a számokat felesleges beszkennelni, hiszen nekem megvannak digitálisan, jó minőségben. A szkennelést elkövető embertől pedig eltudom kérni azokat a számokat.

gorgiasz:
Nekem úgy is jó, Marvel Extrák megvannak már csak egy szkenner kell és kész is van a pár "új" Ba füzet.  
Arra viszont tényleg kíváncsi vagyok igényli–e majd,a tisztel publikum a Steen Lee féle korai füzeteket.
Annyit azért hozzá fűznék ezekhez a füzetekhez,hogy senkit ne tántorítson el a szöveg mennyiség! Ettől függetlenül is készülnek,majd „későbbi” számok is,csak a változatosság kedvéért  került szóba az ötlet. Szóval nyugodtan lehet melete (esetleg ellene szavazni).

Farek:
Na, akkor ez már el is dőlt (mert eldöntöttem ), és akkor marad a szkennelés. (Hallod, Gorgiasz? Egy rakás melót megúsztunk ). Illetve azt a pár oldalt, amit annak idején az Ostromból kivágtak, azért szerintem majd hozzászerkesztjük, de az már nem egy meló.

grey gargoyle:
én is arra szavazok, hogy elég lenne csak beszkennelni őket.

talgaby:
Azért ismételten megjegyezném, hogy a Galactus-per azért került fordításra, mert hóapokkal később tájékoztattak, hogy az már megjelent magyarul.  Az akármelyik vegyesvágottban szereplő Pók-történet dettó. Alapvetően eléggé mazochistának tartom azt, aki újra dolgozik egy már megjelent dologgal (annak ellenére, hogy lesz még ilyen a Zsákon - igaz, az honosított volt eredetileg). Akkor inkább simán rakjuk be a szkennelt változatot feljavítva, mint a Marveles TF-ek esetében.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése