HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
A bulldórös poénnák már nem emlékszem mi volt az eredetije (majd esetleg megnézem), de valami Hulk-féle szójáték volt, ezért igyekeztem vissazadni, nagyon örülök, hogy ennyire tetszett itt midenkinek.
Igen, Loki a következő részekben komolyabb szerephez jut, elég zord kis csapatot hoz majd össze. csak várjátok, és megkapjátok
benya11:
Elolvastam az MK Bosszú Angyalai #07-et, nagyon tetszett. Jó volt látni, hogy az Angyalok nem mindig csak szuperbűnözőket gyepálnak, hanem árvíz sújtotta embereknek is segítenek, ez jó példa a gyerekeknek. Cain Marco Bulldózerré válását is érdekesen mutatták be, de ahogy megkapta az erejét a templomban, rákerült a Bulldózer-ruha automatikusan? A Bulldó-sör-ös poén, amit már többen említettek előttem, nekem is bejött, Hulk most is hozta a formáját. Nem ért valami sokat, hogy Kapi nyugalomra intette Banner-t, de hát a jó szándék a fontos. A végén most volt ugye egy csattanó is, bevallom én nem számítottam rá, hogy ez a Loquito valójában Loki... A rajzok is egész jók voltak, tetszettek!! A folytatás is remélem lesz ennyire jó, a honosításért köszönet nektek, Predash és Farek!!
Farek:
--- Idézetet írta: Asys ---Persze,hogy olvastam!
Kihagyhatatlan történet;szerintem az egyik legjobb Marvel story!
Sok kérdésre választ kaptam az olvasása közben!
Anno ódákat zengtem róla a Chronopolis fórumán!Kaptam is miatta rendesen;sajna akkor még nem voltam bejelentkezve ide a Zsákra!
--- Idézet vége ---
Mégsem láttam, hogy értékelted volna...
Farek:
--- Idézetet írta: gorgiasz ---Szkenek szempontjából én „csak” a 200.szám feleiteket utasítottam vissza, mert azok a szkenjeim aránylag jók.
De ezek szerint,Farek ráharapott a dologra és nekilátunk a régi számoknak is.
Ezekhez viszont szívesen veszek jobb minőségű szkent mert 200. szám alatti szkenjeim kimondottan rosszak.
--- Idézet vége ---
Neki, de csak válogatva, mint mondottam volt. Ja, és a 12. utáni számok nekem sincsenek meg, vagy maximum a 70-es évek utánnyomásában, szóval majd meglátjuk. De azért örömteli, hogy visszatérünk néha-néha a gyökerekhez is.
talgaby:
A 200 felettiek is elég randák, Farek újságjaiból hamarabb tudnál egy 1280-as, jó minőségűt csinálni, mint az elérhető kisfelbontású változatok feljavítgatásával, hidd el.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése