HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
gorgiasz:
--- Idézetet írta: talgaby ---Ha hajlandó vagy pénzt áldozni a keményfedelessé átköttetésére, akkor nyugodtan szétvághatod. Az első részek meg nem olyan vészesek, de a Classic szkenjei már nagyobb felbontásúak és még ennél is szebbek. (Meg én nem sajnálnám, ha megszabadítanánk a Silver age-es képregényeket ettől az egyen-AstroCitytől.)
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Farek ---Na!!! Minek nézel? Farek vagyok, nem hülye!
Ja, és Gorgiasznak felajánlottam, hogy szkennelek, de azt mondta, hogy nem kell. Természetesen az ajánlat még mindig áll, ha valami gynegébb minőség kerül a keze ügyébe.
Ja, és átfutottam a korai történeteket, fejben már összeállt pár sztori, ami biztosan sorra kerül még a 100 alatti időszakból: első Mesterbűnözők, Kang, Zémó végzete, új csapatfelállás, Dr. Doom (!), Ultron. Szóval lesz nyalánkság. De ez csak válogatás lesz, és alapvetően a jelenlegi folyamat megy tovább, szóval azért nem számítson senki heti megjelenésre (Majd talán egyszer...)
--- Idézet vége ---
Talgaby szívesen újra beírom majd őket,ha van rá igény,de természetesen nem az újak rovására.
Szkenek szempontjából én „csak” a 200.szám feleiteket utasítottam vissza, mert azok a szkenjeim aránylag jók.
De ezek szerint,Farek ráharapott a dologra és nekilátunk a régi számoknak is.
Ezekhez viszont szívesen veszek jobb minőségű szkent mert 200. szám alatti szkenjeim kimondottan rosszak.
dr samson:
--- Idézet ---szóval azért nem számítson senki heti megjelenésre smiley.gif (Majd talán egyszer...)
--- Idézet vége ---
Na amíg én itt vagyok, addig tuti nem lesz olyan...
Farek:
Na!!! Minek nézel? Farek vagyok, nem hülye!
Ja, és Gorgiasznak felajánlottam, hogy szkennelek, de azt mondta, hogy nem kell. Természetesen az ajánlat még mindig áll, ha valami gynegébb minőség kerül a keze ügyébe.
Ja, és átfutottam a korai történeteket, fejben már összeállt pár sztori, ami biztosan sorra kerül még a 100 alatti időszakból: első Mesterbűnözők, Kang, Zémó végzete, új csapatfelállás, Dr. Doom (!), Ultron. Szóval lesz nyalánkság. De ez csak válogatás lesz, és alapvetően a jelenlegi folyamat megy tovább, szóval azért nem számítson senki heti megjelenésre (Majd talán egyszer...)
talgaby:
Ha hajlandó vagy pénzt áldozni a keményfedelessé átköttetésére, akkor nyugodtan szétvághatod. Az első részek meg nem olyan vészesek, de a Classic szkenjei már nagyobb felbontásúak és még ennél is szebbek. (Meg én nem sajnálnám, ha megszabadítanánk a Silver age-es képregényeket ettől az egyen-AstroCitytől.)
Sepi:
Csak ne olyanokat akarj szkennelni, amik elérhetőek normális minőségben, hanem olyat amiből csak szar van. És a 200 felettiek majdnem mind ilyenek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése