HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv!Kösz az új B.A.-t Farek és gorgiasz!
Figyelemreméltó,hogy menyire nem bírja Sólyomszem mikor a nők magyaráznak neki..
Jó kis összefoglaló szám volt ez Pym dokiról,remélem hamar lebukik Tojásfej,és kiderül az igazság!
Még egy észrevétel gorgiasznak,légy szíves legközelebb egy kicsit nagyobb betűvel próbálj beírni,ha lehet,köszi.
Kiváncsian várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!
keildavid:
Igen Farek,nekem tetszett ez az összefoglaló élettörténet Henry"Hank"Pymről!
Farek:
Szívesen, és mi is köszönjük mindenkinek a véleményezést. Ahogy gorgiasz is említette, Tojásfej tovább kavarja a következő részekben a kavarni valót, szóval nem lesz szimpatikusabb, mint most
Pym-nek valóban nem egyszerű múltja volt. És majd amikor végre elindul a nyugati parti Angyalok története is (talán, de csak talán még akár idén is, szorítsatok ), további csavarok lesznek benne. És remélem mindenki értékelte (a képregényen kívül persze ), hogy komoly magyar kapcsolata van az életének!
És keildavid, ha tetszett ez az összefoglaló élettörténet, akkor szerintem szeretni fogod Skarlát Boszorkány történetét is, ami hamarosan, egész pontosan a 234-ik számban lesz elmesélve.
garrido:
Köszi az Angyalokat, jó volt, várjuk a folytatást.
gorgiasz:
--- Idézetet írta: Asys ---Köszönöm Farek-nak és Gorgiasz-nak az Avengers 227.-et!
Jó kis visszaemlékezés volt benne!(Szegény Pym-nak mozgalmas múltja van...)
Eléggé irritáló fazon ez a Tojásfej(ű)!
--- Idézet vége ---
Örülök,hogy tetszett ez a szám.
A történet folytatása hoz még egy-két nem várt fordulatot!
Ha már most nem kedveled Tojásfejet,kíváncsi vagyok a következő
szám végére mi lesz a véleményed róla.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése