HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (709/1091) > >>

Ben Reilly:
Pókemberen kívül az Avengers történeteiért rajongok már pici hülyegyerek korom óta, és azóta csak annyi változott, hogy már nem vagyok pici.   Én is rendkívüli izgalommal várom az új/klasszikus részeket, és ezúton is köszönet nektek az eddigi rendkívül színvonalas és értékes munkáért. A héten már elkezdtem visszafelé olvasni a régebben feltett történeteket is.  

Farek:
Akkor a következő időszakot szeretni fogod, mert innentől egy jó darabig stabil és fontso tagja lesz a csapatnak. Illetve nézd meg a már fent lévő számok közül a 281-285. számokat, ahol szintén elég komoly szerepe van. De persze nem muszáj előrerohanni

zoli:
Üdv,kössz  Csoda Kapitány bemutatkozzását.Azért is mert ö,az egyik kedvencem

gorgiasz:

--- Idézetet írta: SithLord ---Még egy észrevétel gorgiasznak,légy szíves legközelebb egy kicsit nagyobb betűvel próbálj beírni,ha lehet,köszi.
--- Idézet vége ---

Először is köszönöm az észrevételt/véleményt.
Na  most,mivel  a következő szám már gyakorlatilag  kész így a 228.szám esetében is marad ez a betű méret.
Azonban,a 229.szám esetében meglátom mit tehetek,ha megoldható növelem  0,5-1 egységel  a betűk méretét.
Amit (biztosra) ígérhetek,a 229.számtól,az az egységesebb és szerintem szebb minőségű képek. Hála Farek szkenjeinek.  

Farek:
Ó, igen, Sólyomszem nagyon rosszul viselte a kezdetektől fogva, ha úgy érezte, hogy valaki irányítani akarja. Kapival való összecsapásai már-már legendásak.  És azt is nagyon rosszul viseli, ha egy erős nő van a környezetében. Bár nem igazán értem, én valahogy ki tudnék békülni Amazonnal...
Egyébként most, hogy így belegondolok, szerintem ő mélyen nagyon sokáig úgy érezte, hogy neki meg kell felelnei, és folyamatosan bizonyítania kell, hiszen végül is csak egy ember, klasszikus értelemben vett szuperképességek nélkül, aki csupa nagyágyúval van körülvéve. Szóval szerintem simán volt benne rejtett kisebbségi érzés.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése