HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (697/1091) > >>

Farek:
Szerencsére most állunk úgy az Angyalokkal - legalábbis egyelőre a klasszikus vonallal -, hogy egy darabig nem kell 1-2 hónapot várni. És ahogy írtam is, már közeleg az MK vonal újabb része is, szóval... jó lesz, emberek, jó lesz.

És igen, Sólyomszem azért most elég komoly vádakkal szembesül, hiszen valóban embert ölt, még ha akaratán kívül is. És tudjuk, hogy az Angyalok komolyan veszik az ilyet, hiszen az alapszabályzatukban is benne van a ne ölj parancsolat (amit egyébként olvashattok a BA kisokosban is, sok egyéb más érdekesség és exkluzív tartalom mellett (szemérmetlen önreklám ))
Azért az szerintem aranyos volt, ahogy Holdkő az esélyek felmérése után inkább megadta magát...  Pedig megnéztem volna, amint Thor és Amazon levezeti a felgyülemlett feszültséget.

Asys:
Farek-nak és Gorgiasz-nak köszönöm az Avengers vol. 1. 229.-et!    
Hank jól nyomta,gyakorlatilag egyedül ledarálta a Mesterbűnözőket!  
Mondjuk én jobban szerettem volna,ha az Angyalok rohanják le őket,de azért így sem volt rossz!  
A lényeg,hogy Pym kiszabadult és a továbbiakban talán tisztázza is magát az ellene felhozott vádak ellen!
Csak most meg nehogy megint elszálljon magától...  
Sólyomszem viszont nagyobb pácban van;az Angyalok esküjét megszegve,embert ölt!  
De ha jól tudom,akkor önvédelem címszava alatt elejtik ellene a vádat!  
Az MK Angyalok legújabb részét én is nagyon várom már...

keildavid:
MK Angyalok 8.része hamarosan ki lesz rakva 2-3 hét belül?Ez egy nagyon érdekes hír!Azon még dolgoznotok kell,ha jól mondom!Amúgy meg van türelmem bőven!Ezért írtam,hogy a folytatást nem most várom,hanem úgy 1-2 hónap múlva!A MK Angyalokhoz sok sikert kívánok neked Farek!

Farek:
Nyugid, keildavid, nem kell várni 2-3 hónapot a folytatásra, egy hónapon belül tuti jön. Pymet pedig így már viszonylag egyszerű lesz tisztázni a vádak alól, de azért a további sorsa mindenképpen érdekes lesz. Persze nem lövök le minden poént a következő részekből

Ja, és egy örömhír: ha minden jól megy, akkor 2-3 héten belül végre folytatódik az MK Angyalok is a 8. résszel! Szóval aki szereti a könnyedebb hangvételű, laza kis sztorikat, az ne hagyja ki a következő részt, ahol igazi kis szupergonosz galéria sorakozik majd fel!

keildavid:
Az egész világon?Hát ez nagyon furcsa!Akkor ez azt jelenti,hogy mindenkiknél is ez volt/van a probléma!Mindenesetre köszönöm a választ zozi56!Így most már érthető,hogy mi történt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése