HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
zozi56:
--- Idézetet írta: keildavid ---A végén még szeretnék egy-két dolgot mondani!1.Azt hittem,hogy ma nem lesz semmilyen frissítés!Hogy talán kihagytok egy-két napot!De mégis haladni fogtok a napifrissítéssel!
--- Idézet vége ---
Majdnem kimaradt, mert a szervert bütyköltem.
--- Idézet ---De te azt mondtad,hogy a közelmúltban egy nagy hazai képregényes oldalra is felkerült valami vírus!Melyikről beszéltél?És ez azt jelenti,hogy nálunk az egész országon mindenkikkel is volt/van ilyen problémájuk?
--- Idézet vége ---
A kepregeny.net-nek is teljesen ugyanez volt a problémája pár napja, mint nekünk. És sajnos nem csak az országban van, az egész világon, mindenféle oldalaknál előjön.
keildavid:
Nagyszerű ez a Bosszú Angyalai történet!Érdekes,hogy a Tojásfejről végre megtudták,hogy ő műveltette a Mesterbűnözőkkel,hogy elszöktessék Hank Pymet!Bár a végén egy kicsit furcsa,mert Hank azt mondta Sólyomszemnek,hogy Tojásfej meghalt(?)!Kíváncsi vagyok a folytatásra,hogy fogják tisztázni a vádakat,amik Henry Pym ellen volt!Persze a következő részt nem most azonnal várom,hanem úgy egy-két hónapot!
A végén még szeretnék egy-két dolgot mondani!1.Azt hittem,hogy ma nem lesz semmilyen frissítés!Hogy talán kihagytok egy-két napot!De mégis haladni fogtok a napifrissítéssel!
2.A Fontos tudnivalónál azt írtad,hogy valami vírus került a szerveretekre!Az én géppemmel rendbe van,a fivérem segítségével helyrejött!Azt a fajta vírus-,kém-és reklámprogramkeresés féle programot lefutattuk és minden helyre jött!De te azt mondtad,hogy a közelmúltban egy nagy hazai képregényes oldalra is felkerült valami vírus!Melyikről beszéltél?És ez azt jelenti,hogy nálunk az egész országon mindenkikkel is volt/van ilyen problémájuk?
zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1560&catid=9\" target=\"_blank\"]Bosszú Angyalai v1 229.[/a]
Farek:
Skarlát Boszihoz még annyi, hogy a talgaby által említett későbbi New Avengers történetben ő is szerepel Sólyomszem mellett, ráadásul... nyami
dr samson:
Igen, ki fog derülni a jövőre, amikor majd kijön az a sztori magyarul az Új Bosszú Angyalaiban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése