HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (63/1091) > >>

KiD:
Ezt valamiért az F4 topikba írtam, nyilván mert annyira hangsúlyos volt az ő szerepük a sztoriban. Onnan esetleg lehet is törölni, ha valaki arra jár. Itt meg kommentálni. :D

Amerika Kapitány egyetlen pillanatra sem tud örülni, hogy legyőzték Szuper-Novát. :D Itt azért érzek némi írói túlzást, vagy hibát. Nagyon ki akarta hegyezni az alkotó arra, hogy milyen fontos neki a parancsok betartása. Ha ők maguk is nyerésre álltak volna bunyó közben, akkor azt mondom, rendben van, de így, hogy feltörölték velük a padlót és valaki megmentette a helyzetet... legalább az első gondolata lenne az, hogy "hú, ezt megúsztuk", és csak a második, hogy Reeddel el kell beszélgetnem.

Illetve némi kontinuitási problémának gondolom, hogy 1.) Reednek legalább a Titkos Háborúból ismernie kellene Rogers stílusát és igazodni hozzá, valamint Amerika Kapitány részéről is fura ez a helyzet, hiszen az elmúlt 300 Bosszú Angyalai rész arról szólt, hogy Herkules, Thor, Namor, Sólyomszem, Higanyszál és még ki tudja hányan nem követik a parancsait. Ezekhez az egyénekhez képest inkább Reed Richards ne kövesse a parancsaimat, annak legalább lesz eredménye...  :D

Blue S:
BA Vol1 303.

Jó kis összecsapás volt és bár a csapatmunka döcögött, sikerült Szuper Novát megfékezni.
Szerintem Kapi észrevételei jogosak voltak, még akkor is, ha Reed ötlete volt az, ami megoldotta a krízist. A Kapitánynak biztos nehéz lehet feldolgozni, hogy amíg az USA hadseregében mindenki együttműködik vele, addig a BA tagjai közül többen is néha a semmibe veszik a vezetői pozícióját. Persze, biztos hogy Reed nem akarta megsérteni. Azonban ő sem tud elvonatkoztatni attól, hogy már nem az F4 tagja és nem azok az idők járnak, mikor szó nélkül beugrott a laborba, leakasztotta az aktuális világmegmentő-szuperbigyót a falról, majd visszatért megmenteni a csapatot. Ezt a konfliktust mindenesetre fel kell oldani, mert hosszútávon gondokat okozhat. Kíváncsi vagyok, hogy Kapi hogyan fogja megoldani a helyzetet: egy négyszemközti beszélgetéssel vagy a taggyűlés előtt.

Sólyomszemre most is lehetett számítani. Senki nem mert volna így beszólni Kapinak, csak ő.
A másik szereplő, akit ki kell szerintem emelni, az Kvazár. Mindenhol ott volt, mindenkinek segített. Egy tipikusan olyan karakter, aki szerintem méltánytalanul kevés figyelmet kap. Pedig a saját sorozata is nagyon jó.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Július 24., 09:38:26 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Július 24., 09:08:13 ---Darázs és Sólyomszem: a tipikus két dudás egy csárdában esete.

--- Idézet vége ---
Ezt nem is értem. Hiszen csak Darázsnak van két dudája...  :badteeth:  ;D

--- Idézet vége ---
De az megfér egy tejcsárdában...  :hehe:

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Július 24., 09:08:13 ---Darázs és Sólyomszem: a tipikus két dudás egy csárdában esete.

--- Idézet vége ---
Ezt nem is értem. Hiszen csak Darázsnak van két dudája...  :badteeth:  ;D

Farek:
Igen, azért az utolsó kép elég sokkoló lehetett szegénynek. Azt hiszem, annyit elárulhatok, hogy nem marad hatástalan a látvány... :)

Darázs és Sólyomszem: a tipikus két dudás egy csárdában esete. Aztán persze jóval később, az keleti parti első sorozat végén (ami magyarul is megjelent) láthattuk, hogy milyen szépen rendezték is a nézeteltéréseiket...  :brow: :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése