HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Itt még évtizedekig biztosan nem. Még elég új, és én előbb a klasszikus sorozatokkal szeretnék majd egyszer végezni, de még az is nagyon sok évnyi honosítást takar.
A kiadói terveket sajnos nem ismerem ebből a szempontból.
garrido:
Egy kérdés, várható valaha valamilyen formában a Thanos és a csapata a Black Order (New Avengers, Avengers, Unworthy Thor..) megjelenése akár itt, akár kiadva magyarul nyomtatott formában?
tomcsi80:
Örvendetes, hogy digitalizáljátok a hivatalos képregény kiadványokat, csak kár, hogy néha ferdítések fordulnak elő és hiányoznak bizonyos oldalak, hogy a fő történetre koncentráljanak. Ezért jó ez az oldal, hogy ezek hiányosságok kiderülnek és az új hivatalos kiadványokban is ezt tartják szem előtt. Csak így tovább!
Farek:
Blue S.:
Kvazár ez után lépett be az Angyalokhoz. Beavatásának története az egyik BA különszámban olvasható is az oldalon. Az egyik BA évszámban volt eredetileg.
KiD és Blue S.:
Talán az a Kapitány baja, hogy ha vannak is viták a csapattagok között, meg engedetlenség, az általában nem csatamezőn bukik ki. Ráadásul mesteri taktikusként nehéz úgy taktikát építeni, hogy azt sem tudod, hol van a csapatod egy tagja és mit művel. Ráadásul Reed az F4 tagjai között is gyakran húzott olyat, hogy "csak bízzítok bennem, ti ezt úgysem értenétek, elmagyarázni meg nincs időm, szóval higgyétek el, ez a kütyü a kezemben pont jó lesz arra, amire kell. Túláságosan autokrata az én ízlésemnek.
SithLord:
Igazából nem tudom, hogy mi lett Szuper-Nova sorsa. Egyszer még itt a HZs-n is megjelent a Nova sorozat egyik részének utolsó oldalán, de végül is az ő története nem lett kibontva.
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 303. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Lenyűgöző csata volt ahol végül az ész győzedelmeskedett a nyers erő ellenében. Nagyon tetszett! Arról lehet tudni, hogy végül Szuper-Nova eléri a keresett Nebulát? Vagy visszatér még ebben a formájában a Földre egy revansot venni amiért (esetleg) átejtették?
Várom a következő részt!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése