HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 44.részét Farek, Peter P., Sepi!!! :worship: :worship: :worship:
Ez a rész is igen megterhelő volt a Boszi szempontjából. Tényleg nem csoda, hogy később megőrült! Mondjuk most Clintnek is főhet a feje, hogy megkapták az új dajkát! :hehe:
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Galen:
Jogos.
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Szeptember 03., 12:34:44 ---Hát én nem néztem volna ki ezt Michael Douglasból. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Ugyan már. Ragadtál te már olyan dugóban, mint ő? Mondjuk a ma reggeli iskolakezdésnél?
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Szeptember 03., 12:31:27 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Szeptember 03., 11:28:16 ---Jaaa, akkor keverem valamivel. Azt hittem ez az asszonyverő vagy darázsverő Hank.
--- Idézet vége ---
Nem kevered, ő az. Csak itt éppen nincs kéznél vak komondor, szóval egész jó viszonyban van az asszonnyal. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Hát én nem néztem volna ki ezt Michael Douglasból. :badteeth:
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Szeptember 03., 11:28:16 ---Jaaa, akkor keverem valamivel. Azt hittem ez az asszonyverő vagy darázsverő Hank.
--- Idézet vége ---
Nem kevered, ő az. Csak itt éppen nincs kéznél vak komondor, szóval egész jó viszonyban van az asszonnyal. :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése