HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Timár Lénárd:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Szeptember 04., 14:41:49 ---Én inkább annak örülök, hogy Boszi állapotát nem felejtették el az évek folyamán.
--- Idézet vége ---
Ez igaz... :) (bár a bepöccenése ilyen kihagyás után kicsit hihetetlen.)
Farek:
Én inkább annak örülök, hogy Boszi állapotát nem felejtették el az évek folyamán.
Timár Lénárd:
Farek: én is így értettem. (Csak finoman céloztam arra az általános képregényes szokásra, hogy két csúcspont között "elfelejtjük" a történéseket, majd - képregényen belüli idöben számolva is - évek múlva szembesülünk a következményeivel. Pl.: a "boszi" megőrülésével...)
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Szeptember 04., 07:37:03 ---Mondjuk most Clintnek is főhet a feje, hogy megkapták az új dajkát! :hehe:
--- Idézet vége ---
Főni is fog. És nagy titkot nem árulok el, hogy kibírja röhögés nélkül... :badteeth:
--- Idézetet írta: Timár Lénárd - 2018. Szeptember 04., 08:21:02 ---Olvastam a következő részeket: a dada pótlása zökkenőmentes lesz, nyugi :). Egyéb, fontosabb problémák fognak felmerülni és lekötni a csapat figyelmét (Tudod, amolyan monter-of-the-week jelleggel nem törödnek vele, majd minimális felvezetés után)... Bár nem mondanám, hogy történeti szempontból ezek amolyan csúcspontok lennének.
--- Idézet vége ---
Mármint mik nem csúcspontok? Mert azért a Boszi történetének lezárása elég súlyos következményekkel jár a jövőre nézve. Mondjuk való igaz, a köztes részek nem kiemelkedők, de azért nem is rosszak. De mindegy, ne is spoilerezzünk nagyon. ;)
Timár Lénárd:
Olvastam a következő részeket: a dada pótlása zökkenőmentes lesz, nyugi :). Egyéb, fontosabb problémák fognak felmerülni és lekötni a csapat figyelmét (Tudod, amolyan monter-of-the-week jelleggel nem törödnek vele, majd minimális felvezetés után)... Bár nem mondanám, hogy történeti szempontból ezek amolyan csúcspontok lennének.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése