HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Szegény Túlontúli történetét már annyiszor átírták, hogy a saját túlontúli anyja sem ismerne már rá.
De Bendis húzott egy olyat, hogy a Túlontúli valójában egy mutáns Nemember (Inhuman), aki ott volt az eredeti Titkos Háborúban is, de aztán mindenkivel jól elfeledtette magát. Nem is érdemes több szót pazarolni rá. Egy agyrém. És ugyan az utolsó oldal arra utal, hogy ezt is csak valami saját okból ő találta ki és dobta be az Illuminátusok tagjainak, de már maga az ötlet is idiotizmus, és a papír árát nem érte meg, amire nyomtatták. Erre elszúrni egy füzetet nagy baromság.
Timár Lénárd:
Mi volt ez a Túlontolis dolog? Nekem nem rémlik... (akkor nem egy egész másik univerzum -vagy annak megtestesülése - vagy mi?)
Farek:
Igen, amit abból olvastam, az tényleg jól írta. De az Angyalok, a csapatképregények közelébe nem engedtem volna. Ráadásul simán letörném azt a kezét, amivel a retconjait veti papírra. Amit művelt a Túlontúlival az Illuminati minisorozat 5. részében, azért mind a mai napig szó nélkül, nekifutásból kettéfejelném (még ha a vége azt is jelzi, hogy maga a Túlontúli kis kamu játéka volt, de már a felvetés is hülyeség). De ugyanezen a szinten van a már említett "nincs káoszmágia", vagy a Titkos Invázió azon dolgai, amik régi, nem általa írt dolgokat módosítanak, mint pl. Seregély skrull cseréje. :dry:
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Szeptember 08., 14:22:01 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Szeptember 08., 13:42:11 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Szeptember 07., 19:21:36 ---Bendis borzalmas. Nem teljesen értem a sikerét.
--- Idézet vége ---
Daredevil?
--- Idézet vége ---
Az nekem kimaradt.
--- Idézet vége ---
Próbáld be :bravo:
A Kingpin pár éve elkezdte a teljes Bendis korszakot az elejétől.
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Szeptember 08., 13:42:11 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Szeptember 07., 19:21:36 ---Bendis borzalmas. Nem teljesen értem a sikerét.
--- Idézet vége ---
Daredevil?
--- Idézet vége ---
Az nekem kimaradt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése