HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (58/1091) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: KiD - 2018. Szeptember 07., 19:21:36 ---Bendis borzalmas. Nem teljesen értem a sikerét.

--- Idézet vége ---

Daredevil?

KiD:
Bendis borzalmas. Nem teljesen értem a sikerét. Nekem az alternatív Ultimate Spider-man sem tetszett, igaz, abba bele sem mélyedtem. Viszont a fővonalon pláne nem tudom az ő műveit hova tenni.

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2018. Szeptember 07., 07:02:15 ---A visszacsinálás rész nincs meg, az hogy ment?

--- Idézet vége ---
Húha, jó régen volt már, én meg koromból kifolyólag erősen szenilizálódok...  :badteeth:
De emlékeim szerint a Mighty Avengers első sorozatában történt, mikor feltűnt az Unspoken nevű Inhuman (és mellékesen kiderült, hogy Black Bolt és a többi nemes Inhuman mekkora egy rabszolgatartó köcsög volt). Szóval valami olyasmi volt, hogy egy vele való harcnál vagy harc előtt magyarázat meg Strange (illetve rajta keresztül az akkori író izzadt vért), hogy ezt annak idején azért mondta, hogy gyengítse Wanda hatalmát, meg a káoszmágia mögött álló hatalmat. Mert hogy ha hisznek abban, hogy ilyen létezik, akkor az erősebb. Szóval gyengíteni akarta. Vagy valami ilyesmi.

A lényeg, hogy Bendis egy méretes hímvessző, és legszívesebben pofán vágtam volna, amikor a Káoszban bedobatta Strange-dzsel ezt a mondatot.

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Szeptember 04., 20:45:39 ---
--- Idézetet írta: Timár Lénárd - 2018. Szeptember 04., 16:05:20 ---Ez igaz... :) (bár a bepöccenése ilyen kihagyás után kicsit hihetetlen.)

--- Idézet vége ---
Ebben van valami. De legalább foglalkoztak vele és nem veszett a feledés homályába. Számomra inkább az hihetetlen, hogy Bendis egy tollvonással áthúzta a káoszmágiát, és után vérrel és verejtékkel magyarázták ki és csinálták vissza az egészet.

--- Idézet vége ---

A visszacsinálás rész nincs meg, az hogy ment?

Farek:

--- Idézetet írta: Timár Lénárd - 2018. Szeptember 04., 16:05:20 ---Ez igaz... :) (bár a bepöccenése ilyen kihagyás után kicsit hihetetlen.)

--- Idézet vége ---
Ebben van valami. De legalább foglalkoztak vele és nem veszett a feledés homályába. Számomra inkább az hihetetlen, hogy Bendis egy tollvonással áthúzta a káoszmágiát, és után vérrel és verejtékkel magyarázták ki és csinálták vissza az egészet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése