HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (48/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2019. Március 12., 07:57:59 ---Farek, hogy tetszett Amazon ezen szetje amit ebben a történetben viselt? Vagy mindegy csak az Amazon legyen benne? :badteeth:

--- Idézet vége ---
Mindegy, csak Amazon ne legyen benne! ;) Jobban tetszene az ágy mellett a földön, összegyűrve.  :brow:

Igen, Wanda vett egy komoly 180, már-már 360 (:)) fokos fordulatot. És hol van még a vége a folyamatnak...

SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugisok v2 48.részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Uhh, Wandából egy Jean Greyt csináltak!  :hehe:
Farek, hogy tetszett Amazon ezen szetje amit ebben a történetben viselt? Vagy mindegy csak az Amazon legyen benne? :badteeth:
Kíváncsian várom a folytatást!!!

tomcsi80:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Február 16., 19:02:32 ---
KiD: Igazság szerint olyan régen fordítottam, hogy erre már nem is emlékszem. Hol van a kimaradt oldal és képkocka? Érdekelne.

--- Idézet vége ---

Ha megnézed a 9-es oldalt a Hálózsákon és a Marvel Extra 17-es számában a 35-36-os oldalakat, akkor láthatod a különbséget.

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2019. Február 13., 20:53:38 ---Ami nekem nagyon tetszett, USA Ügynök reakciói. Tigra esetében kár, hogy nem folytatódott tovább a szituáció. Kíváncsi vagyok vajon lelökte volna magáról a cicát vagy győz a tesztoszteron és belemegy a játékba?
--- Idézet vége ---
Ha nem bírta volna, akkor ez a képregény a 18+-os szekcióban, a LateX-Men mellett jelent volna meg.  :lol:

--- Idézetet írta: Blue S - 2019. Február 13., 20:53:38 ---A másik, mikor észreveszi, hogy Wanda elrepült és jelentést kér. Kapi is a sereg tagja volt, de nem egy félkatonai szervezetként tekintett az Angyalokra. Az Ügynök azonban igen.  :lol:
--- Idézet vége ---
Nem is azt mondanám, hogy félkatonainak tartja. Inkább csak azt, hogy kormányzatinak. Fix és egyértelmű alá-fölé rendeltséggel, ahol az alárendelt nem pofázik, hanem teszi a dolgát.

Wanda pedig... kiszabadulni kiszabadul, és az erejét is megvillantja. De hogy!  :brow:

KiD: Igazság szerint olyan régen fordítottam, hogy erre már nem is emlékszem. Hol van a kimaradt oldal és képkocka? Érdekelne.

tomcsi80:

--- Idézetet írta: KiD - 2019. Február 16., 11:40:33 ---Már régen is éreztem, hogy valami nem stimmel a Fekete Párduccal, hogy rátámad a lávaemberre, aztán már esik is le róla. Szokás szerint kimaradt egy oldal. Meg ahogy látom, pár kép is.

--- Idézet vége ---

A Bosszú Angyalaihoz hasonlóan a Magyarországon megjelent Csodálatos Pókembereket is megjelenthetnétek ezen hibák kijavításával és nemcsak a múzeumban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése