HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
KiD:
Már régen is éreztem, hogy valami nem stimmel a Fekete Párduccal, hogy rátámad a lávaemberre, aztán már esik is le róla. Szokás szerint kimaradt egy oldal. Meg ahogy látom, pár kép is.
Blue S:
NYPBA Vol2 047.
Ami nekem nagyon tetszett, USA Ügynök reakciói. Tigra esetében kár, hogy nem folytatódott tovább a szituáció. Kíváncsi vagyok vajon lelökte volna magáról a cicát vagy győz a tesztoszteron és belemegy a játékba?
A másik, mikor észreveszi, hogy Wanda elrepült és jelentést kér. Kapi is a sereg tagja volt, de nem egy félkatonai szervezetként tekintett az Angyalokra. Az Ügynök azonban igen. :lol:
Remélem, Wanda hamarosan kiszabadul és megmutatja mi is az a mutantpower! :m-scarlet-witch:
Energikon most nem volt bunkó, a vonakodása is érthető, de ha már Víziót a testvérének tekinti, akkor...
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Igen, azt hiszem, valóban a Vízió állapota miatti kétségbeesés volt a legfőbb oka, hogy ennyire figyelmen kívül hagyott mindent. Az utolsó szalmaszálba is hajlandó volt belekapaszkodni. De ki nem tenné hasonló esetben?
SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugisok v2 47. részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Hmm, annak fényében, hogy később az írók által mire volt képes Wanda ez az elkapás amatőrnek tűnik... :hehe:
Szóval azt kell mondjam, hogy nagyon naivaként viselkedett Wanda. Persze meg lehet magyarázni, Vízió miatt volt ennyire meggondolatlan, de akkor is. Még jó, hogy ott van a repcsiben az a helyzetjelző az majd segíteni fog. Energikont teljesen megértettem miért is utasította vissza a Boszi korábbi ajánlatát.
Nagyon izgalmas részek jönnek, kíváncsian várom a folytatást!!!
Peter P:
KiD szerintem a részek végén található beharangozóra gondol. Már a második rész amiben ez van: Következik: Ez az ősi gonosz...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése