HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
A következő, az odinos szám tényleg megint elég jó lesz.
Xeraph:
--- Idézet ---Írta: turkia
« Dátum: Ma - 12:08:38 » Idézet beszúrása
Ja és most kapaszkodjatok meg, én anno vettem a Spawn-t a '90-es évek végén.
Megvan az összes hibátlan, újszerű állapotban.
Bizony, ilyen durva dolgok történtek régen Borsodban turkiáéknál. :D
--- Idézet vége ---
Nekem is megvolt a Spawn mind a 18 része.
De pár éve elcseréltem őket egy 1 gigás memóriakártyára. :)
turkia:
Köszönjük szépen a legújabb füzetet Farek, Genzo, talgaby! :bravo:
Igen, mélység, na az nincs ezekben. Jön valaki, akit csak úgy felvesznek tagnak, meg Fátum viccesnek SZÁNT olcsó szerepeltetése, meg ez az egész sekélyes történet... :headscratch:
Arra emlékeztet, amikor Angliában vmi moziban megnéztem egy rövidfilmet, ami arról szólt, hogy az Angyalok betoppannak Angliába, mert na vajon ki támadta meg a királynőt?
Fátum! Ott is valami ilyen "vicces" kis jelenet volt, "jót kacagtam". ;) Ugye az amcsiknak a vérükben van az a meggyőződés, hogy xy csapat csak úgy betoppan egy idegen országba és "elrendezi a dolgokat".
Nyilván az ilyen színvonalú füzeteknek is vannak olvasóik a legfiatalabbak között (ja meg én is elolvastam :D ), de egy olyan világban, ahol Mcfarlane híres lehet, nem is tudok semmin sem csodálkozni. Ja és most kapaszkodjatok meg, én anno vettem a Spawn-t a '90-es évek végén.
Megvan az összes hibátlan, újszerű állapotban.
Bizony, ilyen durva dolgok történtek régen Borsodban turkiáéknál. :D
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2019. Április 09., 07:38:35 ---Tudom, hogy elsősorban fiataloknak szól ez a sorozat, de szerintem a 28. részre eléggé középszerűnek tűnnek ezek a történetek. Mostanra kipukkanhatott az ötletlufi. Vagy lehet, hogy az én vén fejemnek ez már fárasztó... :badteeth:
--- Idézet vége ---
Igazából ezt én sem tartom annyira jó résznek. De a következő például elég vicces. Bár a történet ott sem túl acélos. De itt nem is igazán arról van szó. Ezek alapvetően egy-egy történet/füzet esetek, fiataloknak, szóval nagy mélységeket ne várjunk tőle. De azért könnyed szórakozásnak megfelelő.
De ne aggódj, nem adjuk fel a komolyabb vonalat sem. ;)
SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 28. részét Farek, Genzo & talgaby!!! :worship: :worship: :worship:
Tudom, hogy elsősorban fiataloknak szól ez a sorozat, de szerintem a 28. részre eléggé középszerűnek tűnnek ezek a történetek. Mostanra kipukkanhatott az ötletlufi. Vagy lehet, hogy az én vén fejemnek ez már fárasztó... :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése