HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Április 30., 15:17:44 ---A választ pedig szintén köszi, érdekes, hogy itt szakálla is van.
--- Idézet vége ---
Az is azért volt, hogy elrejtse a sérüléseit.
turkia:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Április 30., 13:54:50 ---Igen, én is szeretem azt az időszakot. Nagyon hangulatos.
(És csak itt, csak neked elárulom, hogy nem is olyan sokára megint visszakanyarodunk egy időre még régebbi, klasszikus történetekhez. De psszt!)
--- Idézet vége ---
:m-doom: :ugral:
Ez kb annyit tesz képregényes nyelven, hogy "Fátum örül."
Ő így, ilyen lelkesen örül, a fenti mondat valamelyik számban szó szerint így hangzik el a szájából.
Na de tényleg, szuper, nagyon köszönjük, én legalábbis nagyon várom azokat a történeteket!
A választ pedig szintén köszi, érdekes, hogy itt szakálla is van. Nem rossz amúgy itt sem. Bár ebből az érából rosszat nem nagyon tudnék mondani. Főleg mióta Kapit csak ilyen kötelező humorblokk gyanánt nézem és kb jóbarátokos alákevert röhögéssel képzelem el minden jelenetét.
Pl "Nyugalom fiam, nem akarom bántani."
Közben meg megy a kacaj. :hehe:
Farek:
Igen, én is szeretem azt az időszakot. Nagyon hangulatos.
(És csak itt, csak neked elárulom, hogy nem is olyan sokára megint visszakanyarodunk egy időre még régebbi, klasszikus történetekhez. De psszt!)
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Április 30., 13:40:22 ---Thor miért van páncélban? Megsérült az Ostrom után, úgy tudom, de hol és hogyan? Mert itt már pl abban van.
--- Idézet vége ---
Ha jól tudom, Héla megátkozta őt, hogy soha ne gyógyuljon, de ne is halhasson meg! Így az összes csatában elszenvedett sérülése csak gyűlt és gyűlt. Ezért készítette a páncélt, hogy jobban óvja őt a sérülésektől, és egyben tartsa. Legvégül talán szinte pocsolyává olvadt egy Jormungard vagy Fafnir elleni harcban, de sikerült elfoglalnia a Pusztító páncélt, és abban megfenyegette Hélát, aki így kénytelen volt feloldani az átkot. Szóval, valami ilyen rémlik.
turkia:
De jók a Bosszú Angyalai v1 olyan 250-300 körül! Most azokat kezdtem el szép sorban, történet, fordítás...
Farek, Genzo, Hopkin, remekeltetek! Óriásit honosítottatok. Ez a '80-as évek legvége, huhh. Tyrak, az Álnok. De jó az is! Bírom ezeket a jellegzetes korabeli karaktereket. Mind valami atlantiszi verőember, vagy valami hatalmasság a Negatív Zónából. :cool:
Thor miért van páncélban? Megsérült az Ostrom után, úgy tudom, de hol és hogyan? Mert itt már pl abban van.
turkia:
Xeraph, pótolhatatlan értéket kótyavetyéltél el. Na jó, lehet hogy nem. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése