HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Pepea:
Farek, hopkin honosítók, nagyon szép munkát végeztétek! Bámulatos képregény, nekem tetszik, érdekes, hangulatos sztori! Várom további képregényeket is! :bravo: :m-hulk: és Thor civakodások legjobban, jót nevettem! :)
keildavid:
Köszi a Bosszú Angyalai v1 1.5-dik számot! :worship: :worship:
Nekem is tetszett a kredites poén. A rajzok tényleg olyan klasszikus stílusa van.
A régi hangulata is tényleg megvan. Főleg az utalásokról más-más képregényekről, amik meg lettek említve.
A reklámok érdekesek voltak. Látszik, hogy voltak benne valódi és hamis reklámok.
Farek:
--- Idézetet írta: hopkin - 2011. Április 29., 17:59:21 ---Ilyenkor mindig azt várom mint a nemrég indult rajzfilm sorozatnál is hogy valami másképp alakuljon és Hulk ne hagyja ott a bandát, de hát mint tudjuk ennek így kell lennie :D
--- Idézet vége ---
Hm, hm, akkor téged még majd érhet meglepetés, ha egyszer lesz időm és energiám lefordítani egy bizonyos What if...?-et... ;)
És örülök, hogy tetszett a történet, szerintem is aranyos volt. És kinek hogy tetszettek a reklámok? :D
hopkin:
Fantörpikus volt ez a történet. Csak onnan látszik hogy nem az eredeti szériába tartozik, hogy nincsenek állandó szájbarágós magyarázatok hogy mi hogyan történt, vagyis nem annyi mint abban az időben. Köszönet Fareknek a munka nagy részéért. Ilyenkor mindig azt várom mint a nemrég indult rajzfilm sorozatnál is hogy valami másképp alakuljon és Hulk ne hagyja ott a bandát, de hát mint tudjuk ennek így kell lennie :D
Genzo:
Nagyon jó a mai Avengers, Farek, hopkin, köszönet érte. :worship:
A kredites poénokon jót derültem, meg Hulk és Thor civakodásán is. :lol:
Érdekes volt, hogy elkapták a régi hangulatot, meg, hogy majd' minden panel egy utalást tartalmazott valami más füzetre/sorozatra. :D
Egyszóval kösz, és csillagoztam is jó olvasó módjára :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése