HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (426/1091) > >>

Farek:
Igen, Wanda sokáig nagyon alulértékelt volt, aztán szép lassan felépítették és megerősítették. Kicsit talán már túlságosan is. De nekem ez a káoszmágiás, erős Wanda jobban tetszik, mint a megmagyarázhatatlan "torzítom a valószínűségeket és egy boszicsapás uátn 10 percet pihennem kell" Wanda.

Fekete Karom jelmeze pedig bár nevetséges, de azért érthető, ha belegondolsz, hogy a vudu egyik komoly eleme a fekete kakas rituális feláldozása. És szívesen, jön majd a folytatás hamarosan.

Genzo:
Szívesen SithLord. :D

SithLord:
Üdv! Köszi a Vízió és Skarlát Boszorkány v2 01-t,Farek,Genzo,hopkin! :worship:
Ez már többször bebizonyosodott,ha a Boszit,vagy a Víziót valaki fenyegeti,akkor a végsőkig elmennek egymásért :wub: Tényleg full tápos tud lenni ez a Wanda,ha veszély fenyegeti a kedvesét!Sólyomszem meg maga akarja megoldani a problémákat,dehogy akar ő bármit is megmondani a Darázsnak... :hehe: Ez a Fekete karom,picit nevetségesnek tünt abban a kakas jelmezben  :badteeth: A történet jó volt a grafika csodás!!
Várom a folytatást!!!

Farek:
Pietro egy idegesítő balfék, aki azt hitte, hogy a húga nem képes önmagáról gondoskodni, és mint idősebb fiútestvér, majd ő megmondja, hogy mi a jó neki. Egy nagyképű p.cs, akit mindig is utáltam. Jó volt, amikor Wanda végre a saját lábára állt, és a rosszallása ellenére is hozzáment Vízióhoz. Az meg pláne, amikor a 401-es részben kiosztotta végre Pietrot. Akiről később bebizonyosodott, hogy sokkal jobban szüksége van Wandára, mint annak őrá.
És igen, Kapi azért adott egy kis kiképzést Boszinak is.

Hiszed vagy sem, bennem is az előző hozzászólás írása közben merült fel, hogy ha majd az írók már nem tudnak semmi újjal, vagy újrahasznosított régivel  :badteeth: előállni, akkor még simán előránthatják Magdát a semmiből...  :rolleyes:

Asys:
Wandá-t én egy törékeny hölgynek gondoltam (Pietro sokáig úgy óvta, mint a hímes tojást), eddig!  :badteeth:
Nem tudtam, hogy ennyire képzett közelharcos...  :m-scarlet-witch:
Gondolom, a Kapitány mutatott neki egy-két fogást!  :m-cap:

Igen, rosszul emlékeztem Magdára! Hiszen Magneto megvédte akkor...  :nezze:
,,Valószínűleg odaveszett!''
Lehet, hogy egyszer majd feltűnik a semmiből...  :brow:

Tudom, hogy Sólyomszem jó vezető lesz (méltó párja a Kapitánynak különben)!
Hiszen vezeti majd egy ideig a Mennydörgőket is, + ő képzi ki a Great Lakes Avengers-t!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése