HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (416/1091) > >>

Ben Reilly:
Nagyon szépen köszönöm a 13-ast.  :worship: Érdekes nem is tudtam, hogy van Avengers/Spaceballs crossover, pedig az ötödik oldalon középen egyértelműen ott van az egyik Balfasz.

Panda hüvelykje?  ;D

Farek:
Ja, ezentúl, mikor köszönetet írnál, csak annyit kell írni, hogy "lásd az aláírásban" :) !

És igen, valóban izgalmas lesz a folytatás, minden vonalon zajlani fognak az események.
Ka-Zar pedig a Marvel válasza Tarzanra, egy nem titkolt koppintás. Még a társadalmi hátterük is hasonló.

Melyik az a képregény, amir gondolsz?

Kang the Conqueror:
Hello!

Jó történet a 256-os BA frissítés, kíváncsi vagyok a folytatásra... ahogy látom, izgalmasnak ígérkezik. Ezt a dzsungelben élő "kardfogúszelidítőt" eddig viszont még sehol sem láttam. Érdekes tag lehet. :)

És: köszönöm én is!  :rolleyes: (Be fogom írni ide alulra állandó szövegnek, hogy folytatólagos köszönettel tartozom, minden egyes honosításért - ami így is van, csak elég hülyén néz ki mindig kiírni, hogy köszi, köszi, köszi. Szerintem alapvető a köszönet, s hogy mindenki örül, mert ha ti nem csinálnátok, akkor nem olvasnánk ezeket a jó sztorikat. És ez egy másik sorozat kapcsán jutott eszembe, ami annyira tetszik, hogy elgondolkodtam rajta, hogy vajon a Hálózsákos csapat munkája nélkül mit hagytam volna ki!!)

Üdv: Kang

Asys:
Nagyon szépen köszönöm az Avengers vol. 1. 1,5-et!  :worship: :worship:

Élveztem ezt a részt, vegyítve volt a retro hangulat a 90-es évek tökösségével!  ;D
A grafika haláli, Vasember (eléggé ,,merevnek'' tűnik Tony) és Hulk (bedrogozott, parókás Shrek) viszi a prímet...  :badteeth:
Darázs pedig úgy néz ki, mint egy Jetstone rajzfilmfigura!  ;D
Csinálhattak volna egy F4 vs. Loki képregényt is, kölcsönös tiszteletből!  :brow:
Mindenesetre aranyos, bájos történet volt!  :bravo:

Köszönöm továbbá az Avengers vol. 1. 256.-ot!  :worship: :worship:

Tényleg jó részek következnek majd, remek harcokkal, jó szereplőkkel, izgalmas storyk-kal!  :brow:
Hú, mennyit változott Darázs az első részekhez képest!  :)
Itt már nem csak a férfiak érdeklik, vannak saját gondolatai is...  :badteeth:
Mindenesetre, elég durva, hogy ő a csapat vezetője ill. elnöke!
Ez elég merész lépés a többiektől!

Farek:
Hát, hopkin, nehéz a szénbányászok élete  :lol:
Meg a beíróké is :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése