HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (415/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a v1 13. éves különszámot,Farek,hopkin,Genzo! :worship:
Hmm,nem volt rossz,de különszám ide vagy oda,elég gyorsan lenyomták a főellenséget.Pedig Kapi állítása szerint 80%-ban bírják ezek a klónok a valódi Hulk erejét,igaz,hogy agyatlanok,de valami nagyobb ellenállásra számítottam.Meg a számbeli fölényüket ki sem használták..Szóval kicsit gyorsra sikeredett a győzelem,persze ehhez Csoda Kapitány képessége is kellett.
Várom a következő Angyal történetet!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Kang the Conqueror:

--- Idézet --- Melyik az a képregény, amir gondolsz?
--- Idézet vége ---

Konkrétan az Annihilációra. Még olvasom, a Hódítás része hátravan, de ez überel most nálam mindent. Hatalmas történet!

Ami pedig az aláírásban van, az érvényes mindig és mindenkor. ;)

Üdv: Kang

hopkin:
Nekem kifejezetten tetszett ez a különszám. Reménykedtem benne hogy "Óriás" majd hatalmasra nő és így szabadul ki Zola fogságából de ez elmaradt. Egyre türelmetlenebbül várom már hogy ismét hősként tűnjön fel, még akkor is ha bizonygatja hogy neki ugyan semmi kedve. A végén viszont nem értem miért kell kvázi megsemmisíteni Bruce munkáját ahelyett, hogy mondjuk Reed (aki amúgy is tudtommal a leggógyisabb csóka) felügyelete alá helyeznék.

keildavid:
Ezer köszönet Farek-nak, hopkin-nak és Genzo-nak A Bosszú Angyalai 13. éves különszámért! :worship: :worship:
Kicsit fura volt, hogy több Hulkok is voltak. Eleinte tényleg nem volt világos, hogy mi történt, de végül kiderült, hogy ki volt a háttérben a főellenség. És tényleg igaz, a HálóZsákon tényleg nem szerepelt eddig az a titokzatos ellenség.
A történetben ugyanúgy voltak vicces poénok. Főleg Bestia és Amazon, akik tényleg vicces beszólásaik vannak.

zozi56:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Május 23., 16:29:38 ---Panda hüvelykje?  ;D

--- Idézet vége ---
Majdnem az lett a hírkép. ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése