HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
garrido:
Köszi az Asgard isteneit, nagyon tetszik.
A kérdésem az lenne, hogy Asgard további lényeiről, jelentősebb gonosztevőiről is kapunk leírást? (Surtur, Ymir, Skagg, Midgard, Fin-Fang-Foom, Mangog, Pusztító, Geirrodur, Ulik, Kurse, Malekith, Volla, Valkűr...)
Farek:
omegab93: Jön, jön, közeleg. És legalább nem lesz vele sok melóm :)
De hidd el, addig is lesznek még nagyon jó történetek.
galamb: Igen, én is ezért szeretem nagyon ezt a sorozatot. És ezek még gyengébb részek, később olyan történetek és humorok jönnek, hogy én percekig röhögtem egy-egy beszóláson :lol:
keildavid: Igen, az a bandavezér tipikusan az egyszer használatos ellenfelek listáját gazdagította. Ennyi elég is volt szerintem belőle. És igen, valóban Rozsomák nagy pillanatai voltak ezek :)
keildavid:
Én is köszönöm a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 14. számért! :worship: :worship:
Tetszett ez a képregény. Jók voltak a poénos szövegek, és érdekes módon ez egy más jellegű történet volt. Mert ebbe voltak más ellenfél, aki tudtommal nem létezett az eredeti sorozatba. és érdekes volt, amikor Amerika Kapitány mondta, hogy Rozsomák legyen a stratégia vezetője.
Galamb:
Kösz szépen az MK BA-t! :worship: :worship: :worship:Ismét ütősek voltak a poénok, örülök neki, hogy a gyerekképregény státusz arra vonatkozik, hogy erőszakmentes, és nem arra, hogy bárgyú lenne!
omegab93:
nagyon fasza a nyugati parti b. angyalai :D
de azért már jöhetne az angyaloknál az a részciklus amikor a házukat elfoglalják... :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése